Uživatel s deaktivovaným účtem

Zajímalo by mě, může napadnout ve volieře kuna nebo liška Ary pokud by se podhrabala ? Zvažuji zda je nutný silný podklad pod voliéry děkuji za slušné odpovědi
Poněkud zvláštní dotaz, zatím bez reakcí, které by i mě zajímaly.
Jsem už hodně starý, ale že by se liška podhraba do voliéry jsem neslyšel. Záleží, kde ty voliéry jsou. Pokud se kuna dostane dovnitř, je v každém případě zle.
Domnívám se, když se arové neprohrabou ven, tak i z venku dovnitř to je bezpečné. Jestli se mýlím, budu vděčný za poučení.
leari

XXX.XXX.34.186
Dobrý večer! Silný podklad do voliéry je istota, pretože ak aj škodca priamo ary nenapadne, v noci dokáže spôsobiť ich vyplašenie a ary sa môžu zraniť prudkými náletmi na stenu voliér. Raz mi takto vyplašila obyčajná myš malé ary a takmer som o ne prišiel. U veľkých ár sa mi raz vo vonkajšej voliére pod kmeňom udomácnil potkan, no našťastie som na to včas prišiel.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Bydlíme pod horami a kolem dokola máme kukuřičné pole kde se vyskytuje větší počet lišek, tak váhám zda podklad udusat srovnat pískem a nato větší dlažební kostky nebo jestli bude zapotřebí vybrat hlínu tak 30 čísel a zasypat struskou, písek a na to kostky. Zálet je zděný v tom není problém děkuji za každý názor...
Dobrý den když neuděláte aspoň kolem dokola základ nebo pevný podklad, tak se vám tam liška může podhrabat.A když máte kolem sebe pole tak i ten potkán se najde. Já sem kolem vykopal základy na úzkou lopatu 60-70cm, i podlahu mám z betonu a je klid.Potkáni se nepodhrabou a nedělají tunely pod ptákama. Jako myslivec bych vám doporučil tuhla variantu. Ať se daří.