Ara ararauna vs kuna, liška

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.5.2016 16:49

Zajímalo by mě, může napadnout ve volieře kuna nebo liška Ary pokud by se podhrabala ? Zvažuji zda je nutný silný podklad pod voliéry děkuji za slušné odpovědi

11.5.2016 22:10
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Poněkud zvláštní dotaz, zatím bez reakcí, které by i mě zajímaly.
Jsem už hodně starý, ale že by se liška podhraba do voliéry jsem neslyšel. Záleží, kde ty voliéry jsou. Pokud se kuna dostane dovnitř, je v každém případě zle.
Domnívám se, když se arové neprohrabou ven, tak i z venku dovnitř to je bezpečné. Jestli se mýlím, budu vděčný za poučení.

leari

11.5.2016 22:26
leari

XXX.XXX.34.186

Dobrý večer! Silný podklad do voliéry je istota, pretože ak aj škodca priamo ary nenapadne, v noci dokáže spôsobiť ich vyplašenie a ary sa môžu zraniť prudkými náletmi na stenu voliér. Raz mi takto vyplašila obyčajná myš malé ary a takmer som o ne prišiel. U veľkých ár sa mi raz vo vonkajšej voliére pod kmeňom udomácnil potkan, no našťastie som na to včas prišiel.

12.5.2016 00:32

Bydlíme pod horami a kolem dokola máme kukuřičné pole kde se vyskytuje větší počet lišek, tak váhám zda podklad udusat srovnat pískem a nato větší dlažební kostky nebo jestli bude zapotřebí vybrat hlínu tak 30 čísel a zasypat struskou, písek a na to kostky. Zálet je zděný v tom není problém děkuji za každý názor...

12.5.2016 06:34
tomik

XXX.XXX.214.34

Dobrý den když neuděláte aspoň kolem dokola základ nebo pevný podklad, tak se vám tam liška může podhrabat.A když máte kolem sebe pole tak i ten potkán se najde. Já sem kolem vykopal základy na úzkou lopatu 60-70cm, i podlahu mám z betonu a je klid.Potkáni se nepodhrabou a nedělají tunely pod ptákama. Jako myslivec bych vám doporučil tuhla variantu. Ať se daří.

Přidejte reakci

Přidat smajlík