Kiki2045

XXX.XXX.173.93
Moc zdravím, chtěla bych se zeptat, zda je vhodné pořídit korelí slečně kamarádku nebo naopak kamaráda v podobě andulky. Máme možnost vzít si andulky ručně dokrmenou z domácího chovu, ale teď váhám, zda pořídit samce a nebo samičku?
Je mi jasné, že ihned nebudou spolu v kleci, ale chceme pro naší korelí slečnu nějakého parťáka.
Děkuji za odpověď Kiki.
Kiki2045

XXX.XXX.173.93
Fakt díky za odpovědi moc mi pomohly :-D :-D Hlavně že burza a podobné dotazy jsou zodpovězeny ihned.
Omlouvám se nekdy musim do prace. Jestli máte dokrmenou korelu tak zaleži na její povaze. My máme samce andulky a ten chce byt středem pozornosti a nesnese když má přítelkyně jiné zvíře u sebe. Jinemu samci jsem pořídil v minulosti samičku ktera nebyla dokrmena a vse v pohodě. Já osobne bych vzal samce ale záleží na Vás.
Mozna by bylo fajn si uvedomit, ne jen vy, vsichni mazlickari, ze jste na chovatelskem foru, to za prve, za druhe ze spolecny chov tu nikdo nefoporucuje a u mazlu je to to stejny a konecne za treti, ze lidi chodi do skoly, do prace, ne kazdej si muze v praci dovolit otevrit ifaunu a predpovidat nepredpoveditelne mazlickarum