Korelí slečna a andulčí kamarád/ka?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kiki2045

13.5.2016 08:50
Kiki2045

XXX.XXX.173.93

Moc zdravím, chtěla bych se zeptat, zda je vhodné pořídit korelí slečně kamarádku nebo naopak kamaráda v podobě andulky. Máme možnost vzít si andulky ručně dokrmenou z domácího chovu, ale teď váhám, zda pořídit samce a nebo samičku?

Je mi jasné, že ihned nebudou spolu v kleci, ale chceme pro naší korelí slečnu nějakého parťáka.

Děkuji za odpověď Kiki.

Kiki2045

13.5.2016 12:05
Kiki2045

XXX.XXX.173.93

Fakt díky za odpovědi moc mi pomohly :-D :-D Hlavně že burza a podobné dotazy jsou zodpovězeny ihned.

13.5.2016 16:00
Toužák

XXX.XXX.16.247

Omlouvám se nekdy musim do prace. Jestli máte dokrmenou korelu tak zaleži na její povaze. My máme samce andulky a ten chce byt středem pozornosti a nesnese když má přítelkyně jiné zvíře u sebe. Jinemu samci jsem pořídil v minulosti samičku ktera nebyla dokrmena a vse v pohodě. Já osobne bych vzal samce ale záleží na Vás.

13.5.2016 18:58
bartrand

XXX.XXX.9.231

Mozna by bylo fajn si uvedomit, ne jen vy, vsichni mazlickari, ze jste na chovatelskem foru, to za prve, za druhe ze spolecny chov tu nikdo nefoporucuje a u mazlu je to to stejny a konecne za treti, ze lidi chodi do skoly, do prace, ne kazdej si muze v praci dovolit otevrit ifaunu a predpovidat nepredpoveditelne mazlickarum

Přidejte reakci

Přidat smajlík