Dobrý den.
Nějaké straky u nás i u vás jsou, jestli pěkné, to už je subjektivní názor. Mě se líbily straky v Německu. Cenu vám nepovím, tento poddruh rodu platycercus mě moc neuchvátil. V inzerci se po sezoně určitě něco objeví. Já tu loni viděl za 2500kč/kus žlutobřiché co měli jen bílé letky, chce to na této mutaci ještě pracovat.
159951kiki
napsal(a):
Nejlepší je jít se podívat po zverymexech tam vám i řeknou víc a podívejte se na internetové stránky přímo na tuhle rasu určitě se tam něco dozvíte :).
Slečno, vy byste se možná měla jít zase věnovat kočkám a neodpovídat, dyž ani pořádně nevíte na co se zadavatel ptá :).
lumpicek

XXX.XXX.198.131
159951kiki
napsal(a):
Budiš já myslela že se ptá na to kolik stojí a jestli by mohla žít u nás že? nebo se mílím?
Opět pravidlo:"čím dutější nádoba, tím více duní"
lumpicek

XXX.XXX.198.131
hyty
napsal(a):
Takove přiblble kecy si nech pro sebe, a nešiř to tady
Nevím odkud si tykáme a o přiblblosti také raději pomlčte.
lumpicek

XXX.XXX.198.131
atobajus
napsal(a):
To je srandy kopec...tady člověk vždycky zrelaxuje
Ano, sranda veliká, poukáži na někoho kdo napíše v jednom příspěvku pět hrubek, tak jsem přiblblý.
lumpicek

XXX.XXX.198.131
hyty
napsal(a):
Ty jsi chovatel jak vyšity jen co je pravda, inteligente.
Dejte si dceler, jak píšete v jiné diskuzi, ať vám nepraskne žilka a neskončíte na vozejku.
Chcem sa spytat aku hodnotu ma tato straka mam to v ponuke dakujem za odpoved.
bartrand
napsal(a):
Dobrý den.
Nějaké straky u nás i u vás jsou, jestli pěkné, to už je subjektivní názor. Mě se líbily straky v Německu. Cenu vám nepovím, tento poddruh rodu platycercus mě moc neuchvátil. V inzerci se po sezoně určitě něco objeví. Já tu loni viděl za 2500kč/kus žlutobřiché co měli jen bílé letky, chce to na této mutaci ještě pracovat.
Zdravím,
jakého druhu je rosela žlutobřichá poddruhem?