Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.5.2016 19:09
SimKKa

XXX.XXX.199.48

Dobrý den, před 3 roky jsem si pořídila samici andulky a hned asi měsíc na to jsem k ní koupila samce. Furt byly spolu pískali si a měli se rádi, ale koupila jsem si ji už s nemocí jménem svrab, protože mi ji bylo líto. Samice umřela po 2 rocích a samec zůstal sám bál se a bojí se dodnes mám ho už 3 roky a tipuji že když sem si ho ze zverimexu kupovala tak mu byl tak rok, takže mu jsou asi 4 roky. Chtěla by jsem k němu pořídit další samici. Je možné, že by měli vajíčka..? :) Děkuji.

24.5.2016 19:12
wyandotte

XXX.XXX.74.212

Jasne treba im dat budku a urcite zahniezdia.

24.5.2016 19:15
Ufák

XXX.XXX.234.47

SimKKa napsal(a):
Dobrý den, před 3 roky jsem si pořídila samici andulky a hned asi měsíc na to jsem k ní koupila samce. Furt byly spolu pískali si a měli se rádi, ale koupila jsem si ji už s nemocí jménem svrab, protože mi ji bylo líto. Samice umřela po 2 rocích a samec zůstal sám bál se a bojí se dodnes mám ho už 3 roky a tipuji že když sem si ho ze zverimexu kupovala tak mu byl tak rok, takže mu jsou asi 4 roky. Chtěla by jsem k němu pořídit další samici. Je možné, že by měli vajíčka..? :) Děkuji.

Nemusíte sa bt a dokúpte mu dievča..ja mám v chove aj 7-ročné kusy..a ve dvou se to táhne líp

24.5.2016 19:16
SimKKa

XXX.XXX.199.48

A jaké má popřípadně zbarvení ozobí samička..? :).

24.5.2016 19:19
Ufák

XXX.XXX.234.47

SimKKa napsal(a):
A jaké má popřípadně zbarvení ozobí samička..? :).

Vo väčšine hnedé, ale pri mladučkých to je zložitejšie.

Přidejte reakci

Přidat smajlík