Dobrý večer, mám 3letého samce a 4letou samici.Minulý rok snesla snušku ale vše čisté, ted sedí zase.Ale zdá se že oni samec nejví zamejem, místo toho se pokrmuje z vedlejší voliery se samcem nadherného.Přesto samice si před ním pričapavá a nic, samec vypada v toku. Tak se chci zeptat jestli stím mate nekdo zkušenost?Nebo vyměnit jedince?Spolu jsou uz 2 rok.Děkuji za odpovědi.
lukin03
napsal(a):
Dobrý večer, mám 3letého samce a 4letou samici.Minulý rok snesla snušku ale vše čisté, ted sedí zase.Ale zdá se že oni samec nejví zamejem, místo toho se pokrmuje z vedlejší voliery se samcem nadherného.Přesto samice si před ním pričapavá a nic, samec vypada v toku. Tak se chci zeptat jestli stím mate nekdo zkušenost?Nebo vyměnit jedince?Spolu jsou uz 2 rok.Děkuji za odpovědi.
Pokud to nebudou dvě samice, určitě samce vyměnit. Jinak, jak píšete z toho nic nebude.
Dobrý den přesně tohle mi dělal samec korely nakonec mi jeho samice ulétla a s novou partnerkou už má v budce 5 mladých a dvě by se měla ještě vylíhnout.Kdyby samice nezdrhla koupila bych další samici a samce a zkusila je přepárovat (vaši penanti si splu možná jen nepadli do oka a když by byl nějaký pták z původního páru v nepořádku tak ani v nově sestaveném páru neodchová a máte jistotu že se zbavíte špatného jedince)
A můj samec penanta(je zatím bez samice) to dělá taky chce krmit korely, křepelky čínské, holoubě i můj prst takže tak neobvyklé to také není.