Amazoňan běločelý - chov

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.6.2016 10:59
5873

XXX.XXX.81.184

Zdravím, chci se zeptat zasvěcených na nároky na chov těchto krasavců. Zvažuji o koupi letošního páru, ale nevím jak jsou hluční. Dříve jsem choval alexy vousaté a ti hubu nezavřeli, mám i alexy malé a ti jsou v pohodě zařvou jen ránou a když je něco vyruší, k čemu přirovnáte tyto malé amazoňany. Zajímá mě taky zimování, teď ptáky zimuju při cca 5°C, stačilo by jim to bez nějaké újmy? No a otázka na závěr na kolik by letošní párek subs. albifrons asi tak vyšel?
díky.

25.6.2016 22:08
kalimero22

XXX.XXX.59.75

Jsou hlucni jak modrocely.

25.6.2016 22:27
maxa

XXX.XXX.125.165

Cena za mladé plus mínus 10 000, - pára teplota v pohodě ale ta hlučnost to modročeláci jsou tišší beránci.Je to ale kus od kusu a pára od páry.

prprp

26.6.2016 16:05
prprp

XXX.XXX.230.1

Abych nezačínal novou diskusi. Chtěl bych se na to samé - hlučnost zeptat u pyrur červenobřichých. Srovnání s amazonky černotemennými nebo modrohlavými. Někde se píše, že jsou hlučné jako aratingy zlate nebo jenday. Ale ty křičí neustále. Můžete poradit?

26.6.2016 16:30
pidgeot

XXX.XXX.229.14

prprp napsal(a):
Abych nezačínal novou diskusi. Chtěl bych se na to samé - hlučnost zeptat u pyrur červenobřichých. Srovnání s amazonky černotemennými nebo modrohlavými. Někde se píše, že jsou hlučné jako aratingy zlate nebo jenday. Ale ty křičí neustále. Můžete poradit?

Pyrury červenobřichý mám 2 páry a skoro o nich nevím, jen trochu ráno nebo když přijde někdo cizí, ale jen na chvíli a pak zas přestanou to pyrury zelenolící a amazonci černotemenný jsou větší hlídači a křiklouni. Ale to je jen moje zkušenost.

27.6.2016 06:44
5873

XXX.XXX.0.0

Díky za reakce, a když už se taky nakousli ti amazonci černotemení jak je to u nich s hlukem, v porovnání s alexandrama. Zamlouvají se mi, jsou to takoví klauni.

Přidejte reakci

Přidat smajlík