jurajda

XXX.XXX.195.189
medvidek789
napsal(a):
Je dobré dát Rýžovníky, Chůvičky a Žebříčky k sobě do veliké klece ?
Pokud jim nechcete dávat hnízda a odchovávat tak ano. Nebo pokud se jedná o odstav mláďat do proletovačky.
medvidek789
napsal(a):
Je dobré dát Rýžovníky, Chůvičky a Žebříčky k sobě do veliké klece ?
Zdravím, Rýžovníky a Chůvičky chovám společně, naprosto bez problémů!Zebřičky bývají často rušivý element pro většinu drobných pěvců, lépe je chovat ve společnosti menších neagresivních druhů papoušků!Hodně záleží na velikosti té "veliké klece", pokud bude mít alespoň dva, metry délky, a přiměřeně k tomu hloubky a výšky, nebude problém ani v době hnízdění!K.
medvidek789
napsal(a):
Ja je hnízdit nechci nechávat. Klec mám 100cm×100cm×80cm, chtěla jsem si tam koupit tyto ptáčky, protože se mi líbí. A myslíte, že bych je mohla nechat přes zimu v zahradním domku, kde se netopí?
Raději si nekupujte nic, to je na volieru a ne na klec. Ten domek bude paráda pokud bude tak s -15, tam budou jak ve vatě...
Samozřejmě nejsem tak blbá, abych jsem si něco pořizovala do špatného prostředí. Jestli jste jsi nevšimli, tak prve sháním informace, než jsi něco pořídim. Celou dobu píší o velké kleci a je jasné, když nesnesou chlad, že je dám domů.(proto jsem se na to ptala ) V koncentráku určitě by nebyli ! Jo a děkuji za rady
Luboš Jedlinský
napsal(a):
Z těch chytrých řečí si nic nedělejte "oni někteří totiž začínali plní informací a nemuseli se na nic ptát když si pořizovali ptactvo" proto můžou dělat machry. Jak bylo uvedeno pokud teplota ani při největších mrazech neklesne pod plus 5 a nestoupne vlhkost je to vyhovující.
To je ten problém, mám obavu, že s klesající teplotou může u zadavatelky docházet k zvyšování vlhkosti a to je větší průšvih než nízká teplota.