Jolo

XXX.XXX.108.18
Koľko miesta ešte máte? Ako to bude s dovozom vtákom?
Jolo
napsal(a):
Koľko miesta ešte máte? Ako to bude s dovozom vtákom?
Máme voľné tri miesta zatiaľ. Ono sa to mení, ale momentálne máme ešte tri miesta voľné. Ideme dodávkou Opel Vivaro, takže vzadu v úložnom mieste je ešte dosť miesta na prenosky s vtákmi a aj prípadné nákup krmiva a iných vecí...
marow

XXX.XXX.175.210
Jaká je cena za cestovné?jede se na otočku?přes jaké města v čr jedete a v kolik se cca vyjede+návrat.ještě jsem nebyl, zatím si to neumím představit, radši se ptám?díky m.
marow
napsal(a):
Jaká je cena za cestovné?jede se na otočku?přes jaké města v čr jedete a v kolik se cca vyjede+návrat.ještě jsem nebyl, zatím si to neumím představit, radši se ptám?díky m.
Skúste ma kontaktovať na mail kovalcikmako@gmail.com. Pošlem Vám následne viac informácii ohľadom cesty na túto burzu.
prco

XXX.XXX.131.86
Keď si lkiknete na jeho nick tak zistite že je z vychodu a to priamo z Kežmarku.
mattyr

XXX.XXX.91.10
Dobry vecer, pojede nekdo do Zwolle a vzal by me sebou? Dekuji.
jardda
napsal(a):
Psal jsem hlavnímu pořadateli a ten potvrdil že burza je normálně. Kdyby měl někdo zájem můžu přenechat prodejní místo (6m) vstup v 6:00 pro 3 osoby a včetně parkování (60€).
JP.
Už je to prodáno, prosím administrátora o odstranění. Omlouvám se že jsem to dal na diskuzi netušil jsem takový zájem - měl jsem to dat na inzerci. Děkuji JP.