zitus

XXX.XXX.178.0
Nechápem zakladateľa tohto vlákna, vy nechodite na burzy keď pravidelne každú burzu zisťujete a riešite ceny vo výkupe a dokonca na stole, zdá sa my to zvlášne z vašéj strany.
zitus
napsal(a):
Nechápem zakladateľa tohto vlákna, vy nechodite na burzy keď pravidelne každú burzu zisťujete a riešite ceny vo výkupe a dokonca na stole, zdá sa my to zvlášne z vašéj strany.
Zdravím...pane když se nemůžu jed na burzu tak napíšu a zeptám se jaké byly výkupní ceny na burze.já jezdím na burzu když možu, jináč ptáky prodávám přes net a když jedu na burzu tak je prodávám na stole...a když tady píšete o výkupu, tak milej pane kdyby nebylo výkupu kde by všeci ti lidé chovateli prodávali odchovy krom vás...
Kalous
napsal(a):
Proč řešíte hrubky?
Ten park, co řeší ty hrubky toho zde moc nenadiskutoval, ale úplně s ním souhlasím.
I neúspěšný žák 4. třídy ZŠ by ty chyby neměl dělat, jinak patří do zvláštní, pardon speciální, které dnes bohužel rušíme.
I já se překlepnu, z mobilu to je jiné než z PC, ale to není omluva. Domnívám se, že diskutuji - li a mám chyby ve vyjadřování, nevzbudím příliš důvěry. Třeba se mýlím.
A k původnímu dotazu. Všichni uvedení ptáci mají po zenitu poptávky a bude hůř.
Radost z odchovu i obyčejného exota se jaksi vytratila. Ti kdo myslí, že vydělají na výše uvedených druzích budou hluboce zklamáni.
Nebýt výkupu, nevím, co by ti drobní chovatelé s odchovy dělali.
zitus

XXX.XXX.178.0
53franta
napsal(a):
Zdravím...pane když se nemůžu jed na burzu tak napíšu a zeptám se jaké byly výkupní ceny na burze.já jezdím na burzu když možu, jináč ptáky prodávám přes net a když jedu na burzu tak je prodávám na stole...a když tady píšete o výkupu, tak milej pane kdyby nebylo výkupu kde by všeci ti lidé chovateli prodávali odchovy krom vás...
Ale já sa každý týžden neinformujem na ceny výkupu. Inak koreli albina brali po 500 kč.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Výkup andulka 50kč, kakarik čč ž.200 až 220kč.
sokolík
napsal(a):
Dnes tam někdo prodával 20 albín a několik štěpáků. Vzal je všechny jeden pán nebyl to výkupák.Bohužel nás předběhl.Chtěl to prý do chovu.Jaká je současná cena albín na stole.
Zdravím:kdyby jste měl zájem o albína napište mě do zpráv možnost výběru z 15.ks. z prvního hnízda...
zitus

XXX.XXX.178.0
53franta
napsal(a):
Zdravím:kdyby jste měl zájem o albína napište mě do zpráv možnost výběru z 15.ks. z prvního hnízda...
Ale pan franta vy predáva albina po 700 a 800 Kč, a to v těj kvalite kúpi aj po 600 kč.
zitus
napsal(a):
Ale pan franta vy predáva albina po 700 a 800 Kč, a to v těj kvalite kúpi aj po 600 kč.
Zdravím.pane zitus já je vám nenabýzím, když už tady píšete 700-800.a.já nabýzím 100%samce, řekni te mě, znáte chovatele který podává 100%samce za 600.hned ho koupím ale kvalitu...