Tento e-mail jsem dnes obdržel po reakci na jejich inzerát.Ahoj, Je to potěšení čtení z vás a vědět, že máte zájem přes mé afrických papoušků šedých. Mám dva papoušci dispozici, jsou připraveny zapojit se do nových domovů naplněné spoustou lásky a péče. jsou velmi zdravé a navštívit veterináře, jak bylo naplánováno na prověřit a pet poradenství, takže jsme mohli mít dobrou péči o ně. Budeme-li milovat odpovíte na následující otázky. Budete potřebovat jeden nebo oba papoušci? -Jste ženatý? -Máte Papoušci zkušenosti? -Máte domácí zvířata? Pokud ano, jaký typ domácí mazlíčky. Naše papoušci jsou DNA testovány a sex nesouvisí. oni jsou velmi družný a přátelský ke všem ostatními domácími zvířaty a dětmi a lásky hrát v sloučenina mám zbavit našich papoušků, protože jsem právě dostal propagace v mé kanceláři a já byly převedeny do Turecka, kde jsem Nyní pracuje jako lékař s katolické nemocnici a pošlu papoušci na vás prostřednictvím příslušného a spolehlivých dopravních domácí zvířata leteckými společnostmi. tak i nyní mají velmi těsný a zaneprázdněný pracovní rozvrh, takže jsem sotva nemám čas vzít dobrou péči o papoušci. Vše, co je zapotřebí udělat, je zaplatit za přepravu poplatek ve výši 3500 Kč za jednoho papouška nebo 7000 Kč za oba papoušky, které přesahuje za jejich letu poplatek ze svého místa a to až do vašich dveří kroky a budete dělat, že uvedené dodávka firma budu používat letět s nimi na vás. oni přijdou vám spolu s jejich rodokmenu certifikátem, cituje povolení a osvědčení o zdravotní nezávadnosti Jsem připraven vám tyto dva papoušky, ale předtím, než budeme pokračovat, budu rád mít odpovědi na výše uvedené otázky. Vrať se ke mně na vaše pohodlí s pozdravem Můžeš psát anglicky ? monika.
R

XXX.XXX.45.4
Pane Hanzl trik i nabízet se píše s měkým i, ale s tvrdým se dají dělat také pěkně věci.