Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.8.2016 22:27
pipin

XXX.XXX.128.35

Za kolik se dá letos pořídit 0,1 kakadu inka. Prosím slušné odpovědi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.8.2016 17:46

Myslím, že se letošní odchovy moc nevydařily, Já mám jenom tři, ale letos neprodám za žádnou cenu. Kdyby byl příští rok lepší, tak asi 75-110t. podle kvality.

7.8.2016 20:25
sevak

XXX.XXX.55.132

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Myslím, že se letošní odchovy moc nevydařily, Já mám jenom tři, ale letos neprodám za žádnou cenu. Kdyby byl příští rok lepší, tak asi 75-110t. podle kvality.

Napísal som vám do pošty správu.

20.10.2016 08:57
Martin1986

XXX.XXX.236.234

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co jsi mám představit pod pojmem kvalita?Mohl by jste mi to nějak přiblížit?Máte na mysli velikost, barvu, nebo jaké faktory ovlivnují cenu u těchto krasavců děkuji za odpověď.

alvares

20.10.2016 09:48
alvares

XXX.XXX.195.189

Martin1986 napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat co jsi mám představit pod pojmem kvalita?Mohl by jste mi to nějak přiblížit?Máte na mysli velikost, barvu, nebo jaké faktory ovlivnují cenu u těchto krasavců děkuji za odpověď.

Stejný dotaz jsem měl na jednoho mého kolegu. Vždycky říká, nikdy neřeš cenu po telefonu, maximálně dej nějaké rozpětí jakože dle kvality. Řeš to až doma až uvidíš v jaké káře kupec přijede.

20.10.2016 10:55

Martin1986 napsal(a):

Kvalita znamená například to, jak ta ženská vypadá, jestli má všechny drápky, jak je opeřená, postava, barva, chování... ale taky se může stát, že se prodávajícímu ten pták líbí víc, než kupujícímu.

20.10.2016 20:28
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Kvalita znamená například to, jak ta ženská vypadá, jestli má všechny drápky, jak je opeřená, postava, barva, chování... ale taky se může stát, že se prodávajícímu ten pták líbí víc, než kupujícímu.

Vaše odpověď se mně docela.
Stručná a jasná na rozdíl od poukázání na přijíždějící káru prodejce od alvares, který asi spletl dotaz na koupi s dotazem na prodej.
Proto dávám hlas za kvalitní příspěvek. A jen dodám, že prodávající většinou s žádaným nepřijíždí, ale kupec si přijíždí k prodávajícímu, zvlášť, když se jedná u uváděné částky, pokud kupujícímu nepadají z nebe.

alvares

21.10.2016 08:06
alvares

XXX.XXX.195.189

Moudivláček napsal(a):
Vaše odpověď se mně docela.
Stručná a jasná na rozdíl od poukázání na přijíždějící káru prodejce od alvares, který asi spletl dotaz na koupi s dotazem na prodej.
Proto dávám hlas za kvalitní příspěvek. A jen dodám, že prodávající většinou s žádaným nepřijíždí, ale kupec si přijíždí k prodávajícímu, zvlášť, když se jedná u uváděné částky, pokud kupujícímu nepadají z nebe.

A opět moudivláček, než si něco důkladně přečte a pochopí tak raději musí honem rychle něco napsat, hlavně že napíše
V předešlém jsem reagoval na Martin1986 co si má představit pod pojmeme kvalita. Je to diskuze tak diskutujeme.

21.10.2016 09:00
Martin1986

XXX.XXX.236.234

Děkuji všem za názor, mě jen zajímalo čistě u inků jak se na ně nahlíží z hlediska kvality a co je směrodatné pro určení ceny jestli je to sytost barvy velikost daného kusu to jestli má vadu opeření nebo chybí drápek to vůbec neberu tohle samozřejmost..Já mam třeba modročelé a tam se cena liší množstvím žluté barvy tak jsem si myslel že je to tak nějak i u inků...

21.10.2016 14:58
vmakovicky

XXX.XXX.60.198

Poddruh Cacatua leadbeateri mollis je určite inak cenený.

21.10.2016 16:38
hzp

XXX.XXX.83.72

Martin1986 napsal(a):
Děkuji všem za názor, mě jen zajímalo čistě u inků jak se na ně nahlíží z hlediska kvality a co je směrodatné pro určení ceny jestli je to sytost barvy velikost daného kusu to jestli má vadu opeření nebo chybí drápek to vůbec neberu tohle samozřejmost..Já mam třeba modročelé a tam se cena liší množstvím žluté barvy tak jsem si myslel že je to tak nějak i u inků...

No když už jsme u těch modročelých. Je to samozřejmě blbost to co chovatelé preferují. Hlavně hodně žluté, co to je? Kam se trend chovu tohohle ptáka tlačí? Chcete je začít soutěžně vystavovat a požadavkem standartu bude co nejvíc žluté, nebo o co jde? Neškodilo by se kouknout na přírodního ptáka, to by měl být standart a ne to, co se teď děje. Cíleně tlačíte na co největší podíl žluté, a přitom je to nesmysl.

badr5

21.10.2016 18:50
badr5

XXX.XXX.195.189

hzp napsal(a):
No když už jsme u těch modročelých. Je to samozřejmě blbost to co chovatelé preferují. Hlavně hodně žluté, co to je? Kam se trend chovu tohohle ptáka tlačí? Chcete je začít soutěžně vystavovat a požadavkem standartu bude co nejvíc žluté, nebo o co jde? Neškodilo by se kouknout na přírodního ptáka, to by měl být standart a ne to, co se teď děje. Cíleně tlačíte na co největší podíl žluté, a přitom je to nesmysl.

22.10.2016 08:07
Martin1986

XXX.XXX.192.194

hzp napsal(a):

To si s vámi dovolím nesouhlasit neni to tak jak pišete urcite každý přírodní pták má něco do sebe ale ja chci mít ve voliéře ptáky na které se je radost pohledět krásne žluté a ne zelenej brčal je to věc každého chovatele co se komu libí a co je ochoten za toho ptáka zaplatit...pokud se mi líbi hodně žlutý nebudu mít přece ve voliéře zeleninu jen proto aby ste byl spokojený...prostě ti více žlutí jsou pro mě hezčí a komu se nelibí ať si chová to co chce je to každého věc a svobodná volba co bude chovat.

zako 750

22.10.2016 10:05
zako 750

XXX.XXX.22.230

Za zeleného brčála nic nedostanete, špičkový žlutý stojí i 3 tis. euro kus.

22.10.2016 11:14
petajz

XXX.XXX.144.34

hzp napsal(a):

A kdepak toho přírodního ptáka seženete?V našich chovech asi těžko proto že formy jsou za ty roky co se chovají v zajetí tak prokříženy že nikdo nedokáže určit co je jaká forma.Samozřejmě že ptáci s větším žlutým zbarvením a mohutnější postavou.jsou mnohem líbivější a tím pádem i chovatelsky zajímavější.

Přidejte reakci

Přidat smajlík