uhel

XXX.XXX.144.116
Máte někdo zkušenosti s temito přípravky ? Děkuji za slušné odpovědi.
Dobrý večer.
Najskôr musím napísať, že na tomto fóre veľmi nerád diskutujem. Prečo asi ..
Prípravky VIMI používam cca dva roky a som s nimi veľmi spokojný. Používam Calcium, Amino, Probio, Iodin. Túto sezónu budem požívať aj "Opeření". Prípravky používajú aj moji známy - sú s nimi tiež spokojní.
Ak by ste chceli bližšie a konkrétnejšie informácie, skúste kontaktovať priamo výrobcu - je to veľmi skúsený chovateľ.
JS.
uhel

XXX.XXX.144.116
KaVe
napsal(a):
Tak 100ml jablečného octa za 80, -Kč snad hovoří za vše, ne?
Ptal jsem se na zkušenosti ne na ceny, ale děkuji.
uhel

XXX.XXX.144.116
sijo
napsal(a):
Dobrý večer.
Najskôr musím napísať, že na tomto fóre veľmi nerád diskutujem. Prečo asi ..
Prípravky VIMI používam cca dva roky a som s nimi veľmi spokojný. Používam Calcium, Amino, Probio, Iodin. Túto sezónu budem požívať aj "Opeření". Prípravky používajú aj moji známy - sú s nimi tiež spokojní.
Ak by ste chceli bližšie a konkrétnejšie informácie, skúste kontaktovať priamo výrobcu - je to veľmi skúsený chovateľ.
JS.
Již jsem se u něho informoval, ale rád bych znal také nezávislí názor. Osobně používám výrobky od f.BENEFEED a zajímal by mě rozdíl jestli je. Jinak děkuji za věcný názor z praxe.
Radek01

XXX.XXX.144.116
uhel
napsal(a):
Již jsem se u něho informoval, ale rád bych znal také nezávislí názor. Osobně používám výrobky od f.BENEFEED a zajímal by mě rozdíl jestli je. Jinak děkuji za věcný názor z praxe.
Nechci zakládat nové téma, tak poprosím, máte ještě někdo osobní zkušenost?