Zdravím všechny chovatele a prosím o radu. Zkoušela jsem to v diskuzi u Králíků, bohužel neúspěšně, tak snad nevadí, že to zkusím i zde - byť to až tak nesouvisí s ptáčky
Sháním svařovanou síť (mřížku, pletivo...) s obdélníkovými oky o rozměru šířka 2cm, délka 5-10cm, síla drátu 3-4mm. Už jsem prolezla kde co a nic
Pletiva Horák (odtud je obrázek) by byla perfektní, ovšem cena už nikoli,650 za tabuli 1x2 metr bych klidně dala, ale dalších 600 za dopravu už se mi zdá fakt hodně
Sita sice v nabídce podobná pletiva má, ale standardně skladem pouze oka čtvercová, obdélníková jen na objednávku a ve větším množství (já potřebuju jen na deset dvířek králíkárny).
AluGro má svařované síto, ovšem podobně jako u p.Horáka,650 za tabuli a dalších 300 za dopravu TopTransem... Nejsem škrt, ale přijdou mi to dost vyhozené peníze, které bych radši investovala třeba do chovných zvířat...
Bekaert ani Esafort nemůžu použít, obdélníky dělají pouze 25,4x50,8, což je pro mě moc široké a nebo naopak 25,4x12,7 je zase moc prťavé (a drát 1,7 slabý).
Tak už jsem zoufalá a nevím, co si počít. Asi téměř dokončenou novou králíkárnu rozřežu a nechám projít kotlem
Budu vděčná za jakýkoli tip na výrobce, dodavatele...cokoli.
Případně jestli někdo z vás nejezdí trasu přes Brodek u Prostějova (Horák) nebo Kozlovice (AluGro) směrem na Třebíč..Moravské Budějovice..Znojmo...a byl by ochotný mi dvě 1x2m desky vzít (aneb "nechci slevu zadarmo", takže dobré víno nebo slivovice nebo zvěřina či domácí vepřové by následně jistě našlo nového strávníka
Děkuji a přeji pěkný den.