Křepelka čínská v paneláku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Začátečník11

15.8.2016 15:32
Začátečník11

XXX.XXX.161.10

Dobrý den, rád bych se pozeptal chovatelů, jestli si myslí, že je vhodná křepelka čínská do paneláku. Nemyslím nyní z důvodu chovu, o tom jsem si zjistil vše potřebné, ale narazil jsem na údaje o hlasovém projevu kohoutka a tam se názory rozcházejí. Dle některých je kohoutek docela řvoun, jiní tvrdí, že se to dá. Nechci chovat pouze slepičky, rád bych se pokusil i o odchov a kohoutka tedy potřebuji. Jaké jsou vaše zkušenosti s hlasitostí křepelek? Nechci se handrkovat se sousedy.
Moc díky za pomoc a názory

H.

15.8.2016 16:17
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Začátečník11 napsal(a):
Dobrý den, rád bych se pozeptal chovatelů, jestli si myslí, že je vhodná křepelka čínská do paneláku. Nemyslím nyní z důvodu chovu, o tom jsem si zjistil vše potřebné, ale narazil jsem na údaje o hlasovém projevu kohoutka a tam se názory rozcházejí. Dle některých je kohoutek docela řvoun, jiní tvrdí, že se to dá. Nechci chovat pouze slepičky, rád bych se pokusil i o odchov a kohoutka tedy potřebuji. Jaké jsou vaše zkušenosti s hlasitostí křepelek? Nechci se handrkovat se sousedy.
Moc díky za pomoc a názory

H.

Rozumná otázka na kterou rád odpovím. Milý, skromný ptáček. Práh snesitelné hlasitosti je u každého člověka jiný. Jistě sousedy znáte.
Najděte chovatele poblíž, poslechněte kohoutka a sám se rozhodněte. Nedomnívám se, že by přes stěnu bytu rušil spousedy. Kohoutek japonské je s hlasitostí problematičtější i za tmy.

15.8.2016 16:18
demlis

XXX.XXX.202.26

Myslim, ze to sousedi urcite vydri, neni to nic sileneho ;)

15.8.2016 16:27
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Tak to bych neřekl jsou docela hlasití a když si "povídají" s evropským kohoutkem co je někde v poli 2km daleko tak to dokáže být dost silné a to vadí i mně, přesto, že jsou to moji oblíbenci, zvláště teď kdy mají malé čmeláky ve voliéře. Nejlepší je to zkusit.

Bellaissima

15.8.2016 16:28
Bellaissima

XXX.XXX.181.79

Kohoutek se ozve jen párkrát za den (volá samičku). Problém spíš vidím v hnízdění. Slepička v paneláku (v teple) bude snášet po celý rok a bude jí to vysilovat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík