sauri

XXX.XXX.201.247
GaNe
napsal(a):
Moja časť volier pre kanáre.
Asi jste chtěl vložit nějaké foto!? Zkuste to znovu. Jinak proti komárům se doporučuje rozmístit po voliéře svazky ořechového listí, nebo tabák.. Slyšel jsem toto alternativní opatření např. i od králíkářů, kteří stavěli své králíkárny pod vzrostlé ořechy... Odzkoušeno však nemám.
RudaStehno

XXX.XXX.195.189
GaNe
napsal(a):
Priatelia má niekto skúsenosti so štípancami komármi na kanárich nohách ? Prípadne ošetrovanie krvavých guliek na nohách ?
Nemáte tam spíše ptačí neštovice?
sauri
napsal(a):
Asi jste chtěl vložit nějaké foto!? Zkuste to znovu. Jinak proti komárům se doporučuje rozmístit po voliéře svazky ořechového listí, nebo tabák.. Slyšel jsem toto alternativní opatření např. i od králíkářů, kteří stavěli své králíkárny pod vzrostlé ořechy... Odzkoušeno však nemám.
Nie foto som vkladal kam patrí ale asi som to nejako doplietol, ako prevencia je to možno dobré samozrejme všetko prírodné je prospešné, mňa by skôr zaujímalo riešenie ak už má komár štípanec, prípadne krvavú guľku na nohe. Kto čo používa atď.
sauri

XXX.XXX.201.247
GaNe
napsal(a):
Nie foto som vkladal kam patrí ale asi som to nejako doplietol, ako prevencia je to možno dobré samozrejme všetko prírodné je prospešné, mňa by skôr zaujímalo riešenie ak už má komár štípanec, prípadne krvavú guľku na nohe. Kto čo používa atď.
Tak na opuchlinky a vřídky na prstech sem používal koupel v hypermanganu a odvaru z heřmánku.. postiženého kanára jsem odchytil a držíce ho v ruce, nožky fixovány mezi prsty, jsem je cca lm sekund máčel v misce s koupelí. Kdybych jste dal misku do klece, ptáci by se koupali celí...