Klacek44

XXX.XXX.148.107
Dobrý den poraďte někdo s pohlavím.
Klacek44

XXX.XXX.148.107
Klacek44

XXX.XXX.148.107
Lola97
napsal(a):
Je ! Když je rosela červená je to penant ale vy asi zkušenosti s roselami nemáte jak se dívám ;).
Mechápu tuto zcestnou odpověď. Nevím, jestli je to ironie nebo hloupost pisatele.
Pisatel penanta v životě neviděl a měl by mlčet. Na fotce je samec i samice rozely pestré, ale je tam i další jedinec. Nikdy jsem nebyl v této diskuzi vulgární, ale takovéto nepřesné dotazy, dokumentované nekonkretizovanými fotkami jsou i s tomu odpovídajícími odpověďmi na h...
Lola 97,
oslovte mě interně na toto téma. Rád budu diskutovat o penantech, které chovám 40 let.
Lola97
napsal(a):
Tak to nemáte asi penanty koukněte se na fotky penantů a potom mluvte !
Děvče, tvé sebevědomí je bezbřehé, ovšem znalosti NULOVÉ
jsi zralá na vydru, tak tady jí máš
dr.Doubek
napsal(a):
Odkdy má penant bílé tváře, takoveho jsem ještě neviděl, vzdy modre.
Pane, tomu lesamonovi to uniklo.
Chtěl jsem takto reagovat, předběhl jste mě. On asi žije jen u počítače a sám toho moc neví, když argumentuje rozdílnou délkou penanta a r. pestré, tak musí být všem jasné, že je mimo.
Ano, za mého mládí nebyli penanti tak malí, jako r. pestré. Ale to platí i u mnohých papoušků na jejichž velikosti se podepsala snaha o nové mutace.
Jen na jeho omluvu v obecné rovině dodám, že u určitých mutací penantů jsou ty tváře skutečně bílé. Ale to už je parketa pro odborníky v oblasti mutací, ke kterým já nepatřím.
Přenos modré barvy mezidruhovým křížením atd, dnes už je to historie, těžko se v tom vyznat.
Tady jsou fundované odpovědi ale i úplné nesmysly.
Jak se chudák začátečník, který sem zabloudí v tom má orientovat. Ale pokud není líný číst, podívá se jinde a bude chytřejší.