Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.8.2016 10:58
Hanz chovtel

XXX.XXX.100.45

Exomed uvádí, že zasílá výsledky DNA do7 dnů od doručení e-mailem.Dnes je to osm dnů a neobdržel jsem žádnou zprávu jaké máte zkušenosti s touto firmou?Doplním, že vzorky jsem odevzdával přímo pracovnici Exomedu v Přerově na burze a vše jsem uhradil předem.Dík za vaše postřehy.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.8.2016 11:54

Spokojenost, poštou přišly výsledky určitě dříve, než do týdne po zaslání mailem, dokonce ještě před uhrazením faktury.

24.8.2016 12:13
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Klídek asi toho teď mají hodně, mám s nimi také jen dobré zkušenosti.

24.8.2016 12:49
cone

XXX.XXX.160.35

corvuscorax napsal(a):
Klídek asi toho teď mají hodně, mám s nimi také jen dobré zkušenosti.

Mám s Exomed jen dobré zkušenosti, jsou vstřícní, rychlí a asi i nejlevnější na našem trhu.
šiška ol.

hhh

24.8.2016 12:52
hhh

XXX.XXX.139.9

Vysledky poslou ale polovina nesedela

24.8.2016 14:55
Hanz chovtel

XXX.XXX.100.45

Hanz chovtel napsal(a):
Exomed uvádí, že zasílá výsledky DNA do7 dnů od doručení e-mailem.Dnes je to osm dnů a neobdržel jsem žádnou zprávu jaké máte zkušenosti s touto firmou?Doplním, že vzorky jsem odevzdával přímo pracovnici Exomedu v Přerově na burze a vše jsem uhradil předem.Dík za vaše postřehy.

Tak už mně ty výsledky poslali.Zpozdili se o 1 den.Už jsem v klidu

20.7.2019 13:12
xl883

XXX.XXX.10.4

Co se děje?Telefon neberou a na emaily nereagují.Vaše zkušenosti s toutu firmou v poslední době?

20.7.2019 13:27
sevak

XXX.XXX.137.105

Dovolenka

20.7.2019 13:30
xl883

XXX.XXX.10.4

Děkuji

20.7.2019 15:53
eli22

XXX.XXX.58.40

Nechávaal jsem u nich dělat asi 60 vzorků a vše ok, ani jeden omyl. Důležité je, kdy pošlete. Posílám tak v půli týdne, přes víkend to většinou dělají a další týden jsou výsledky. Taky se jednou v létě opozdili, ale pán volal, že je na dovolené a výsledky pak hned přišly od kolegy. Za mě

20.7.2019 16:14
radekpo

XXX.XXX.168.96

hhh napsal(a):

Většinou bývá na vině, špatný odběr krve.

20.7.2019 21:38
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

hhh napsal(a):

ZAMYSLETE SE NAD SVOU KRTIKOU, KTEROU ZDE POŠKOZUJETE URČITOU FIRMU. JÁ OD NÍ DNA NEPOŽADUJI. POSÍLÁM DO OLOMOUCE ZA DRAŽŠÍ PENÍZE.
MĚL JSEM HORŠÍ PROBLÉM S DORUČENÍM JINÉ FIRMĚ, ALE POCHOPIL JSEM PO KOMUNIKACI S NÍ, V ČEM TO BYLO. JESTLI POLOVINA NESEDĚLA, TAK BY MĚLA FIRMA UKONČIT ČINNOST, ALE CO KDYŽ JSTE TY VZORKY POPLETL VY SÁM? TO VÁS NENAPQADLO? JÁ HLEDÁM CHYBU PRVNĚ U SEBE. PŘÍŠTĚ SI NECHTE VVZÍT VZORKY VETERINÁŘEM A RIZIÍKO NESE ON. Proč se nepodepíšete?
ANONYMNÍ STĚŽOVATELE NEBERU.
OTAKAR NĚMECKÝ

20.7.2019 22:02
krys

XXX.XXX.47.218

Já jsem si nenechávala dělat DNA, ale rozbor na cizopasníky. Výsledek mi vůbec nedali vědět, Po měsíci a půl jsem o něj žádala několikrát mailem - vždy bez odpovědi.Po prvním telefonátu slíbili, že výsledek pošlou - nic. Po dalším mi odpověděli, aniž by se dívali do záznamů, že to bylo v pořádku. Chtěla jsem, aby mi výsledek dali písemně mailem. Nepřišlo nic. To je moje zkušenost.

20.7.2019 22:14
bohum7

XXX.XXX.60.112

hhh napsal(a):

Kdovi jestli jste DNA u EXOMEDU vubec delal.
Podle me zde jen plkate nesmysly.
Delam u nich kazdorocne a nikdy nebyl problem.
Z ceho usuzujete ze jsou vase vzorky spatne. Mate vysledky i od jine firmy?
Je snadne zde anonymně nekoho poskozovat!!

Za me.EXOMED velka spokojenost

20.7.2019 22:35

Moudivláček napsal(a):
ZAMYSLETE SE NAD SVOU KRTIKOU, KTEROU ZDE POŠKOZUJETE URČITOU FIRMU. JÁ OD NÍ DNA NEPOŽADUJI. POSÍLÁM DO OLOMOUCE ZA DRAŽŠÍ PENÍZE.
MĚL JSEM HORŠÍ PROBLÉM S DORUČENÍM JINÉ FIRMĚ, ALE POCHOPIL JSEM PO KOMUNIKACI S NÍ, V ČEM TO BYLO. JESTLI POLOVINA NESEDĚLA, TAK BY MĚLA FIRMA UKONČIT ČINNOST, ALE CO KDYŽ JSTE TY VZORKY POPLETL VY SÁM? TO VÁS NENAPQADLO? JÁ HLEDÁM CHYBU PRVNĚ U SEBE. PŘÍŠTĚ SI NECHTE VVZÍT VZORKY VETERINÁŘEM A RIZIÍKO NESE ON. Proč se nepodepíšete?
ANONYMNÍ STĚŽOVATELE NEBERU.
OTAKAR NĚMECKÝ

😄😄😄že vás to baví reagovat na tři roky starý příspěvek 😆

Přidejte reakci

Přidat smajlík