Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.9.2016 12:30
vivieana

XXX.XXX.190.205

Rano jsem toto nasla v posteli a jeste se to hybalo..prosim nevite co jen to?

7.9.2016 12:40
sahulalukas

XXX.XXX.211.151

Je to štírek, pro obratlovce neškodný členovec, jinak žere roztoče takže třeba i čmelíky... celkem užitečné zvířátko pokud jich mámte v okolí víc :).

7.9.2016 12:40
sahulalukas

XXX.XXX.211.151

sahulalukas napsal(a):
Je to štírek, pro obratlovce neškodný členovec, jinak žere roztoče takže třeba i čmelíky... celkem užitečné zvířátko pokud jich mámte v okolí víc :).

Samozřejmě v posteli si je nechovejte :D myslel sem pokud jich máte víc třeba v záletu :) nebo podobně :).

7.9.2016 13:12
vivieana

XXX.XXX.190.205

Jee a to znamená že máme doma nadbytek roztoču a proto se sel knam najist? a nebo mame doma psa tak jestli nam nenechal doma ty čmeliky psi

7.9.2016 13:41
sahulalukas

XXX.XXX.211.50

NAdbytek roztočů mít nemusíte, roztoči jsou všudy přítomní a nikdo (nebo málo kdo) se jich doma 100% nezbaví. Spíš se k vám "nastěhoval" tak jako že náhodně... čmelíky vám psi domu nezavlečou a pokud tak jen vzáčne... čmelík parazituje především na ptácich... :).

7.9.2016 17:55
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

sahulalukas napsal(a):

Pane Lukáši, dávám Vám plus za odpověď. Podle fotky je to vždy zrádné, ale tato odpověď je pro mnoho panikářů uklidňující. My jsme ho označovali za štírek knihový.
Otakar Německý.

7.9.2016 18:09
sahulalukas

XXX.XXX.211.249

Moudivláček napsal(a):
Pane Lukáši, dávám Vám plus za odpověď. Podle fotky je to vždy zrádné, ale tato odpověď je pro mnoho panikářů uklidňující. My jsme ho označovali za štírek knihový.
Otakar Německý.

Dobrý den,
Děkuji za pochvalu :) já se učil o štírku knihovním, ale neumím poznat přesný druh :) sám sem je jeden čas chytal a pouštěl si je do záletu aby mi tam lovili roztoče, ale nachytal sem jich jen 6 :D.

Přidejte reakci

Přidat smajlík