Zemjanek
napsal(a):
Ahoj, jaká je aktuální cena Mníšků albino a lutino? V inzerci jsem je viděl 1.0 albino 7500, - 1.0 lutino 9000, -.
Dobrý den,
je to kus od kusu. Dá se koupit i mlady pták bez DNA okolo 5tisíc ale i za ceny které uvádíte. Jelikož i výkup nabízí 3-4500 tak se cena dá pochopit. Vše je hlavně o kvalitě, když už kvalita je nebát se zaplatit. Jestli je však pro vás tato cena vysoká, tak nezoufejte. Určitě narazíte i na levnější.
opapoušci
napsal(a):
Dobrý den,
je to kus od kusu. Dá se koupit i mlady pták bez DNA okolo 5tisíc ale i za ceny které uvádíte. Jelikož i výkup nabízí 3-4500 tak se cena dá pochopit. Vše je hlavně o kvalitě, když už kvalita je nebát se zaplatit. Jestli je však pro vás tato cena vysoká, tak nezoufejte. Určitě narazíte i na levnější.
Ptám se, protože mám doma letošního albino samce s DNA, tak abych ho zbytečně neprodal pod cenou... Když jsem se ptal, bylo mi řečeno 4-5k a tak mě ta cena v inzerci zarazila.
Snažím se, aby se moji svěřenci měli co nejlépe a velmi mě těší uznání kolegy, děkuji. Nejsem žádný velký chovatel, mam dva páry ve společné voliéře. O to více mě těší, že to asi dělám dobře. S tou cenou to je takové ošemetné. Ale většina chovatelů, kteří si u mě pro ptáky byli, ani o ceně nesmlouvali a i pochválili kvalitu chovu.
Inzerát pana Magera:
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/2811137/mnisky-sede-rok-2015/.