Aha tak to je jiná to vám neporadim nekdo vám řekne že to nevadi jinej že je už pozďe já osobňe bych to neriskoval tak drahý a vzácný papoušek a zkoušet experimenty tyto druhy se dost často uměle odchovavaj kuli ceně a náročnosti na odchov także když váš zajem vytrvá tak časem určitě seženete dokrmenýho to je muj názor.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den. Měl jsem od chovatele 4 měsíčního samečka amazoňana modročelého odchovaného pod rodičmi. Za měsíc jsem si s ním dělal co jsem chtěl. Nechal se nosit v rukou na zádech, prolézal pod peřinou, pokud jsem byl doma chtěl být pořád u mně. Naučil se asi 15 slov a štěkat naprosto stejně jako sousedův pes. Po pěti letech jsme mu koupili samičku a je z něj vzorný táta. Letos 4 mladé. Asi záleží na jakého papouška narazíte, každý má jinou povahu. Věnovat mu z kraje hodně času a trpělivosti a mít pevnou ruku a nebát se. Pokud mu dáte ruku a pak s ní ucuknete ztrácí důvěru. Tak ať se to podaří.

eli22
napsal(a):
Uvidíte, že s ním budete spokojený více než kdyby byl ručně dokrmený. Do budoucna je to určitě lepší.
Vy jste někdy chovala kakadu inka? S kolika mláďaty kakadu inka máte zkušenosti ve svém chovu?
stortdon

XXX.XXX.161.38
Já jsem dovezl roční ružáky a a přijdou si pro krmení berou mě i z pusy tak že záleží na jedincích a to je mám ve volíeře venku.

eli22
napsal(a):
Ne, ale myslím to obecně.
Jasně

olgasvarhova
napsal(a):
Mohu se zeptat jak starou samičku jste mu pořídil? Předpokládám, že Váš byl pětiletý. Děkuji.
Omlouvám se za chybu. Samičku jsem mu pořídil již po třech letech čtyřměsíční odchovanou pod rodiči. Přijal ji okamžitě s nadšením. Od té doby se přestal chovat jako domácí mazlíček a začal se k nám chovat agresivně. Poprvé odchovali vloni, on jako osmiletý a ona pětiletá.