Pavlíček

XXX.XXX.195.102
Mam podezření na FP u korel koupila jsem si nového samce pro mojí samičku která přišla o samečka.Měli 5 mladých a s toho letu schopný jen jeden.Musel to přitáhnout ten samec nový protože u mě za 20 let chovu jsem se s tím nesetkala.Mladý měli jakoby gumový letky a plácali se jen při zemi.Ty křídla byli nehezký měli konce moc dlouhý a bylo vidět krvavý brka.A těd babo raď.mohl ten samec už samičku nakazit a i když jí seženu jinýho bude to zas špatný a nebo né. Nebo dát pryč oba.
marow

XXX.XXX.175.210
Dal bych pryč oba, samec krmí samici a oba předávají vir krmením mládat, vir se proto šíří dál.každý vám poradí jinak, ale já jsem poté vše opálil ohněm plyn bombou co se týče voliéry a vydesinfikoval f10.a vše na co jsem došel včetně sítěk na odchyt jsem bud vyhodil, nebo vydesinfikoval...vy sama můžete zanést vir do krmení apod.vše samozřejmě až po ověření si faktu, že to tam máte...můžete zaslat krev rodičů do genexone...udělají vám směsný vzorek obou z páru.
marow

XXX.XXX.175.210
Je to o tom, kde to chováte a s kým tito ptáci přišli do kontaktu...venku je ten problém menší než ve vnitř, kde se víří prach a peří...