kokík
napsal(a):
Prosím o sdělení, jaké doklady je třeba sebou na tuto burzu, přehled o rozměrech přepravek máme, to je asi tak vše, ale po lonské zkušenosti to je málo, proto se obracím na ty co pojedou prodávat a vědi více, děkuji za každou dobrou radu !
Dobrý den.
Na této adrese najdete vše potřebné :
http://www.erfurtervogelverein.de/th%C3%BCringer-vogelb%C3%B6rse/
Přeji hezký den. M. Vít.
mivi
napsal(a):
Dobrý den.
Na této adrese najdete vše potřebné :
http://www.erfurtervogelverein.de/th%C3%BCringer-vogelb%C3%B6rse/
Přeji hezký den. M. Vít.
Děkuji, stránky jsem dohledal, ale bohužel nejsou pro mě akceptovatelné, tudíž si udělám hezký výlet a možná, že si i něco koupím pokud mi to pravidla EU dovolí, děkuji a všem co jedou prodávat pevné nervy, užil jsem si v Erfurtě poslední tři roky a pokaždé bylo vše jinak, to co bylo na jaře neplatilo již na podzim, ale na druhou stranu jsem rád, že mají ve všem ( takový pořádek), !
Vcelku v pohodě, pokud byly dodrženy podmínky na kterých bazírují ( hlavně rozměry klecí, krmivo, napáječky) tak ani neprudili.
Jinak hodně drobotě a to i opravdu záležitosti které v ČR na burzách nejsou k vidění (vločkovníci, afričtí astrildi, ). Opravdu málo bylo panenek, krom několika hnědoprsých ještě pár nevybarvených černohlavých a jinak snad nebylo nic. Tedy nějaké tříbarvé, ale ty byly rezervované. Zebry, když už pěkné, tak starší, nebo nekroužkované, případně prodej v páru jeden pěkný, druhý mizerný. Dost kanárů, kříženců, stehlíků, dále k vidění hýli, dudci.
frodo1

XXX.XXX.42.38
Amady tříbarvé lutina, nebo nějaké mutace tam byly?
Tak bol som tam prvy krat. vela krivych zobakov roznej kvality ako u vsetkeho. Nebyt toho ze mam dohodnute veci tak asi nic nepriveziem. Siel som hlavne po panenkach...boli tam vidiet
nepreperene panenky ciernohlave, hnedohlave a hnedoprse a este dost tam bolo perlolicich..trojfarebne som nevidel ale boli tam este nadherne panenky ktore boli rezervovane a este dva druhy straciek. Kupil som skoricove hnedoprse a sharpei...potom nejake perlove pestunky a dva kusy AG. amadin gouldovych tam bolo pomenej a nie teda vsetko bolo dobrej kvality. a hlavne niektory zas nevedeli co by si za ne pytali..stalo sa ze niektory si pytali za zelenu guldu tolko co pomali za modru. Bol velky pocet amadin roznych astrildov amarantov ale v tejto drobotine sa moc neorientujem nakolko ich nechovam. videl som dost holubkov diamantovych roznych mutacii, holubky kapske. prepelice cinske som si vsimol. dost bolo aj vystavnych anduliek aj ked niektorycm mozno chybala velkost vystavnych. ako bolo napisane dost zvierat bez kruzku. aj ked pekne zvierata ale neurciteho veku. ale zlozenie sa moze cas od casu menit ale kedze to nieje za rohom tak asi nebudem na kazdej burze