Mám půl roku řekla bych, že samičku korely. Prošla si preperovanim, je moc hodna. Neklove rychle se naučila je ji něco kolem 10 měsíců možná rok více ne. Vzdy pískala jen při litani nebo když z něco potřebovala z jinak je ticha. Jenže poslední 4 dny nepřestává křičet. Přijde mi že i méně bašti. Nepřestala zobat jen méně a pořád křičí. Nejhorší je že křičí i na rameni i když ji hladime zkrátka pořád. Nevím z čim to je možná období kdy hledá partnera? Někdy děla to že si skoro lehne na bříško zvedne ocásek a piska. Ptám se zda někdo neví jestli je to prechodne nebo ne. Doposud byla vázne klidna. Jestli se ji něco neděje.
Luci1986

XXX.XXX.12.120
Dobrý den. Měla jsem také samičku korely a dělala to samé. Řvala a řvala, když mi seděla na rameni nastavovala se k páření. Jak píšete, zvednutý ocásek a slabě popískávala. A to několikrát denně. Pohlavně dospěla a chce se pářit. Zase jí to na nějakou dobu přejde, ale bude to dělat zase. Pokud nedostane samce...
Ptám se

XXX.XXX.13.145
Simacek123: cože?! Dát ji pryč? To je nehorázně kruté!
Ptám se
napsal(a):
Simacek123: cože?! Dát ji pryč? To je nehorázně kruté!
Ptam se zase vas?co je na tom tak kruteho?je to jedna z moznosti, poridit samce je druha věc, pak prijde tok a zadavatelka se bude ptat co z dvěma korelama který mají prirozeny hlasovy projev.A to nemluvně o tom když se podari odchov a mlade zadoni o krmeni. Poradite moji sousedce?ta se me pta co delat jeji pes stěka?
Ach jo super dekuji. Jen jsem chtěla vědět jestli ji to přejde nebo ne. To že chce samce jsem tušila i bez základních znalosti jen jsem se nemohla nikde dočíst zda to tak je a zda je to prechodne. A asi to prechodne je protoze už druhý den je klidna ticha zase si hraje a zase začala uzdibovat kde našla jakej kousek ovoce. Děkuji.