krakenek

XXX.XXX.92.6
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jaký je ideální papoušek pro děti, a aby mohl by být celoročně venku? Díky moc.
krakenek
napsal(a):
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jaký je ideální papoušek pro děti, a aby mohl by být celoročně venku? Díky moc.
Je to velmi jednoducha otázka, Celorocne venku mohou byti skoro všechny druhy, nekteri ovšem potrebuji zavetri jini zase pritapeni.Pro deti v jakem veku se clovek nedovi, většinou se zacina s andulkama, korelama, rozelama.Ovsem je otázka jestli je to spravne, maji deti k tomu vstah? Poridit něco o co se budete starat sama? Je jina doba, a rozmary jsou ruzne.ja zacinal sam o sobe ve 12 letech s andulkama a vydrželo me to uz skoro 40let.
krakenek
napsal(a):
Dobry vecer,
zcela bez nadsazky rikam ze jedine plysovy. A pokud snad doplnite vek deti, velikost prostoru jaky pro ne mate, zda se ma jednat o jedince nebo par, pripadne skupinu, zda to maji deti jako kamarada, nebo spise je chcete vest k chovatelstvi a spoustu dalsich podrobnosti, pak se muzem zacit bavit konkretne.
S pozdravem smidla.e.
smidla
napsal(a):
Dobry vecer,
zcela bez nadsazky rikam ze jedine plysovy. A pokud snad doplnite vek deti, velikost prostoru jaky pro ne mate, zda se ma jednat o jedince nebo par, pripadne skupinu, zda to maji deti jako kamarada, nebo spise je chcete vest k chovatelstvi a spoustu dalsich podrobnosti, pak se muzem zacit bavit konkretne.
S pozdravem smidla.e.
Pane Haško,
napsal jste to dobře. Papoušek není pro dítě, je pro rodiče a dítě asistuje. Třeba ho to chytne a bude chovatel. Moje dcera v šesti letech v regálu s 1 samcem kanárů a 4 samicemi každý den po příchodu ze školy bez mého dozoru odebrala snesené vajíčko, dala podkladek a zapsala. Po snesení posledního vajíčka jsme vše společně podložili samičce. Dnes je dceři 36 let, stále na to vzpomíná.
pyty

XXX.XXX.229.34
Po dohodě neoféma modrohlavá letošní modrá bělobřichá violeta jedno i dvou faktorové 1.2, černá aqua pallid 0.1, zlatožlutá 0.1, páry pastel violeta x pastel, bělobřichý violet x ivory,2f violeta x 1f violeta bělobřiché
Rosela žlutolící 1.1 opalín letošní a jejich rodiče samec štěpí opalín samice opalín 722242896.