Vítek K.

XXX.XXX.203.232
Dobrý den chtěl bych poradit jakého pohlaví jsou moje dvě andulky podle mě je to samec se samicí.
Vítek K.

XXX.XXX.203.232
A pokud by někdo věděl mutace u těch dvou tak můžete napsat.
Dobrý večer, nepíšete jak jsou andulky staré, ale vypadají mladě. Fotka je trochu zkreslující. Vlevo je to recesívní straka a myslím si, že je to mladý sameček. Ta vpravo je hůře vidět...snad světlemodrá perlová žlutolící...možná ne perlová ale světlekřídlá...těžko říct A pohlaví si netroufnu odhadnout. Chtělo by to lepší foto. Jinak moc pěkní ptáčci .
Vítek K.

XXX.XXX.203.232
machlena
napsal(a):
Dobrý večer, nepíšete jak jsou andulky staré, ale vypadají mladě. Fotka je trochu zkreslující. Vlevo je to recesívní straka a myslím si, že je to mladý sameček. Ta vpravo je hůře vidět...snad světlemodrá perlová žlutolící...možná ne perlová ale světlekřídlá...těžko říct A pohlaví si netroufnu odhadnout. Chtělo by to lepší foto. Jinak moc pěkní ptáčci .
Děkuji straku jsme si pořídili před rokem a 10 měsícemi, jako velmi mladé(kolem čtyř měsíců)mládě, té vpravo je 10 měsíců.
Tak je to perlová samička (má ozobí pěkně do hněda) ale zdá se mi trošku obézní , ale možná fotka zkresluje...je vidět, že se u vás mají dobře . A straka sameček jak jsem psala předtím. Takže váš předpoklad že máte pár je dobrý. Přeji hodně úspěchů v chovu. A přimlouvám se za andulky..pořiďte jim přírodní bidýlka, různé tloušťky, moc rádi mají z černého bezu. A ještě se zabaví olupováním kůry .
Vítek K.

XXX.XXX.203.232
machlena
napsal(a):
Tak je to perlová samička (má ozobí pěkně do hněda) ale zdá se mi trošku obézní , ale možná fotka zkresluje...je vidět, že se u vás mají dobře . A straka sameček jak jsem psala předtím. Takže váš předpoklad že máte pár je dobrý. Přeji hodně úspěchů v chovu. A přimlouvám se za andulky..pořiďte jim přírodní bidýlka, různé tloušťky, moc rádi mají z černého bezu. A ještě se zabaví olupováním kůry .
Ano fotka trochu zkresleje obézní není nemusíte se bát Nicméně ty dřevěné bidýlka tam časem dám klec je nová takže tam byli tyto plastové. Jinak moc děkuji za pomoc
Vítek K.

XXX.XXX.203.232
petr19
napsal(a):
Dobrý den, já bych řek dvě samičky.
Dobrý den je jasné že perlová je samička to je jasné, takže si myslíte že straka je samička?
Vítek K.

XXX.XXX.203.232
petr19
napsal(a):
Ano.
Tak uvidíme u strak je pohlaví těžce rozpoznatelné.
Vítek K.

XXX.XXX.203.232
lupus4
napsal(a):
Pouštíte je na prolet ? Jestli ne, tak ta klec je NEvyhovující...
Ano na prolet poušteni jsou, ale ta klec je opravdu dost velká.
Vítek K.

XXX.XXX.203.232
pavon
napsal(a):
Jestli je ta straka dvouletá jak uvádíte tak je to bez diskuze samec.
Ano strace jsou 2 roky.