robatka

XXX.XXX.195.189
miroco
napsal(a):
Zdravým môžem zostaviť par rozela penant samica modra samec slamový vopred ďakujem za odpovede.
To není vhodné. Jsou to dva různé druhy. Jak budete případné křížence nabízet, jako jaký druh?
Pepina55

XXX.XXX.129.22
A v přírodě se mezi sebou nemohou zkřížit?
Uživatel s deaktivovaným účtem

miroco
napsal(a):
Zdravým môžem zostaviť par rozela penant samica modra samec slamový vopred ďakujem za odpovede.
Chcete zřejmě něco vis.Rosela Adelaidská že?Ale tam to bylo dlouhá léta než vznikl sam.druh.Asi by se nomohli rozmnožovat nevím nemám tucha.
zeze75

XXX.XXX.129.102
V přírodě se samozřejmě krizit mohou...ale náhodně a vyjímečně. U vás je to cíleně a jak uz zde padlo..taky me zajímá proč a jako co by jste následně nabízel? ?možná budou mladé hezké a zajímavé ale to budou štěňata od civavy s pitbulem taky..ale co z toho?nechteny mutant?zakázat vám tenhle pokus nikdo nemůže..ale podle me by se mělo spíše dbát na ustaleni již existujících druhů a pařit spolu pouze nejsilnější a nejhezčí kusy z daného druhu s tím nejlepším genetickým materiálem...toť můj názor...
Je to každého věc, jestli dělá tyhle "pokusy", ale potom se nedivte, že když chcete sehnat rovného přírodního mohutného penanta, tak ouvej. Já sháněl páru 4 měsíce, než jsem koupil rovného krásné kusy. Já konkrétně na inzeráty typu "štěpitelný" nereaguji. Ale samozřejmě je to jenom můj pohled na věc.