zitus

XXX.XXX.174.43
jarat
napsal(a):
To se ptáte, nebo oznamujete?
UH je skončená, zostali len spomienky.
Uživatel s deaktivovaným účtem

zitus
napsal(a):
UH je skončená, zostali len spomienky.
No pokut padne Přerov tak se možná rozjede.V Přerově budou stát nové centrální sklady takže burza bude ko a s výstavištěm taktéž.
alvares

XXX.XXX.195.189
napsal(a):
No pokut padne Přerov tak se možná rozjede.V Přerově budou stát nové centrální sklady takže burza bude ko a s výstavištěm taktéž.
Pozor, pořadatel podobné informátory označuje za debily Už to tu někde bylo. Ale máte pravdu, končí to tam.

alvares
napsal(a):
Pozor, pořadatel podobné informátory označuje za debily Už to tu někde bylo. Ale máte pravdu, končí to tam.
No v Přerově zní úkol jasně do poslední chvíle rýžovat vstupné než opona spadne.
alvares

XXX.XXX.195.189
abc11
napsal(a):
Zase jedna paní povídala Burza v Přerově jede dál, ani končit nebude.
Jestli pojede dál a bude prosperovat tak jen dobře, jak pro pořadatele tak pro chovatele.
Vážený pane Bak, nevím, kde k podobným informacím přicházíte, ale pořadatelé "Setkání Chovatelů v Přerově takové informace nemaji. Setkání chovatelů v Přerově nekončí, pokračuje dál. Opakuji, pokračuje dál. Opakuji znovu jen pro vás, pokračuje dál. Přerovské výstaviště pojde celkovou opravou v následujících cca.2 letech. Takové informace máme od nového majitele. Veškeré akce zde zůstávají, pokračují. Také na akci "Setkání Chovatelů..." jsou pořadatelé s novým majitelem domluveni. Samozřejmě, ta rekonstrukce přinese změny, kdy bude potřeba se po dobu oprav stavební činnosti přizpůsobit. Ale jak jsem napsal výše, akce na výstavišti pokračují. Pro informaci návštěvníků této akce, u hlavního vstupu je instalována nová vývěska se studií Výstaviště v Přerově tak, jak plánuje výstaviště vybudovat nový majitel.
Co dodat? Nevím, co vás vede k tomu veřejně lhát. V čím dresu kopete. Nevím. Nevím, jestli z toho něco máte, možná jen opojný pocit, že na vaše výmysly někdo reaguje. Z mé strany počítejte s tím, že s vámi dál komunikovat nebudu, ať napíšete, co napíšete. Je to pod mou úroveň a jsem přesvědčen o tom, že je to pod úroveň kohokoliv, kdo se snaží chovat slušně.
Přeji Vám v životě štěstí a radost, spokojenost a pohodu. Mějte se hezky, Jan Pohanka.
zitus

XXX.XXX.174.43
pořpr
napsal(a):
Vážený pane Bak, nevím, kde k podobným informacím přicházíte, ale pořadatelé "Setkání Chovatelů v Přerově takové informace nemaji. Setkání chovatelů v Přerově nekončí, pokračuje dál. Opakuji, pokračuje dál. Opakuji znovu jen pro vás, pokračuje dál. Přerovské výstaviště pojde celkovou opravou v následujících cca.2 letech. Takové informace máme od nového majitele. Veškeré akce zde zůstávají, pokračují. Také na akci "Setkání Chovatelů..." jsou pořadatelé s novým majitelem domluveni. Samozřejmě, ta rekonstrukce přinese změny, kdy bude potřeba se po dobu oprav stavební činnosti přizpůsobit. Ale jak jsem napsal výše, akce na výstavišti pokračují. Pro informaci návštěvníků této akce, u hlavního vstupu je instalována nová vývěska se studií Výstaviště v Přerově tak, jak plánuje výstaviště vybudovat nový majitel.
Co dodat? Nevím, co vás vede k tomu veřejně lhát. V čím dresu kopete. Nevím. Nevím, jestli z toho něco máte, možná jen opojný pocit, že na vaše výmysly někdo reaguje. Z mé strany počítejte s tím, že s vámi dál komunikovat nebudu, ať napíšete, co napíšete. Je to pod mou úroveň a jsem přesvědčen o tom, že je to pod úroveň kohokoliv, kdo se snaží chovat slušně.
Přeji Vám v životě štěstí a radost, spokojenost a pohodu. Mějte se hezky, Jan Pohanka.
Ak to bude pokracovat ako 9.10 2016 tak to mozte zabalit, to co mnohy zazili bol horor najvetsieho zrna.

pořpr
napsal(a):
Pokut je to tak což pochybuji ale budiž tak se zeptám vás zřejmě pořadatele co jste pro kulturnos prodeje udělali vy!Tu trávu před burzou jste také mohli poséct a upravit parkoviště.Vysypat alespon drtí a udusat!To vás nenapadlo za celé roky co jen hrabete peníze ze vstupného!Také pořádáme burzu a to dvakrát do roka a také na pronajaté ploše a i když to není naše tak aby se tam nikdo netopyl v bahně nebo v trávě tak jsme to upravili na svoje náklady a né jak vy jen hrabat a blbě se pořád vymlouvat a čekat co udělá nebo spíše neudělá majitel!
Nechtělo se mi nikdy nijak vyjadřovat k těmto tématům nicméně musim souhlasit s tim ze se nic v Přerově za dobu co jsem tam jezdil nezměnilo. Nejhorší bylo motani se mezi lidmi po vjezdu do areálů divím se ze tam nikdo nikoho neurazil no opravdu velký problem zde dat zábrany nebo jiné technické řešení... nic nechal jsem se unést sebestrednym postojem pana pořadatele z prerova. Od zacatku noveho Kroměříže jezdím jen tam protoze je to dle me burza na úrovni 21stoleti... doufam ze rekonstrukci areálů zvedne úroveň i pořadatelů.
.

XXX.XXX.96.155
Pletete si UH a Přerov se mi zdá
ZDRAVÍM VŠECHNY CHOVATELE kteří navštěvovali setkání chovatelů od roku 1973 kdy byla v Uh.Hradišti tato organizace založena.Založili tuto organizaci přítel J.Švec St.Město, Z.Manásek a F.Zbraněk.Po celou dobu těchto předsedů této organizace byla setkání na vynikající ůrovni.Až po odchodu přítele Manáska a Zbranka tato organizace nebyla schopna vymyslet něco co by uspokojilo věrné přátele chovatele kteří navštěvovali tuto jednu z největších burz v celém Československu.Je to k politování že nová /skupina chovatelů/přivedla toto ůspěšné setkání po 43 letech k.jejimu zániku, Všem chovatelům přeji zdraví A především ůspěchy při chovu.

yang
napsal(a):
ZDRAVÍM VŠECHNY CHOVATELE kteří navštěvovali setkání chovatelů od roku 1973 kdy byla v Uh.Hradišti tato organizace založena.Založili tuto organizaci přítel J.Švec St.Město, Z.Manásek a F.Zbraněk.Po celou dobu těchto předsedů této organizace byla setkání na vynikající ůrovni.Až po odchodu přítele Manáska a Zbranka tato organizace nebyla schopna vymyslet něco co by uspokojilo věrné přátele chovatele kteří navštěvovali tuto jednu z největších burz v celém Československu.Je to k politování že nová /skupina chovatelů/přivedla toto ůspěšné setkání po 43 letech k.jejimu zániku, Všem chovatelům přeji zdraví A především ůspěchy při chovu.
Tak zas na druhou stranu tehdá nebyla skoro nebo vůbec žádná konkurence, potažmo na tak malém prostoru jak je UH, Hradiště, Přerov, Kroměříž.Burza by určitě byla dála i když zřejmě pořád u nádraží venku ale od jara do podzimu proč né.kdyby a to je to kdyby neměl Přerov dvě akce malou a velkou tak by Hradiště jelo dál.Kroměříž by nevadil, tot jen můj názor. Na burzu jsem s tátotu jezdil od 83 on skoro od začátku pěkně vlakem plno přenosek chovatelů hodně tím že společně cestovali vlakem se jich znalo a zdělovalo si různé poznatky a tak.Takoví pra, pra internet.