stortdon

XXX.XXX.161.38
Určitě dávám to všem.
stortdon

XXX.XXX.161.38
Nedívám se kolik zrníček jim dám.
gandalfino

XXX.XXX.195.189
Naty1
napsal(a):
Tím že já jím a ona přijde tak vždy něco dostane za pusinku atd...takže dokud bude chtít můžu dávat?
Dobrý den, papoušci nepusinkují, nevědí co to pusinkování je, ale granátového jablíčka jí dopřejte tolik kolik si dá.
Dobry vecer,
ovoce a zelenina nejde predavkovat, az na male vyjimky. napriklad salat obsahuje hodne dusicnanu a neni treba to s tnim prehanet, nebo si koledujete o prujem. Granatove jablko maji papousci velmi radi, ja davan ctvrtku na par a den.
Vy tomu rikate pusinkovani, jiny tomu muze rikat zadoneni o potravu, je to bezny projev u papousku, kdy si vzajemne probiraji peri, tak vam probira rty, vlasy usni boltce a tak dale. Nic nenormalniho ;) Tak ti tu naklonnost uzivejte.
S pozdravem smidla.eu.
Děkuji za všechny odpovědi.
Emča( papoušek) jsi hodně oblíbila Granátové jablko-
Emča lítala po pokoji a najednou zalítla do kuchyně, dělá to často ale vždy se za půl minuty vrátí, byla jsem zabraná do čtení a asi po patnácti minutách Emma stále nikde, tak jsem
se šla podívat a hele ! Na kuchyňské lince vyzobává Granátové jablko.
Naty1
napsal(a):
A kolik tedy mužů dávat salátu?
Jsou ještě nějaké výjimky z běžného ovoce ?
Například borůvky ve větším množství vyvolávají u člověka zácpu, je to tak i u papoušků?
Tak já si myslím že těch borůvek jim nedáte půl litru denně takže zácpa nehrozí, ja dávám cca 10 borůvek na pár a den bez problémů... třeba u karminaku je to nejoblíbenější ovoce..