Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

mrazík45

31.10.2016 18:54
mrazík45

XXX.XXX.99.38

Dobrý den,
dnes jsem si všiml na jedné z mých samic, že má divné ozobí. Samice je 2 roky stará. Dříve měla ozobí krásně hnědé, ale teď se jí začalo barvit do bílomodra.
Jedná se o vápenku nebo to je jiná nemoc.
Díky za odpověď.

lumpicek

31.10.2016 22:58
lumpicek

XXX.XXX.0.243

mrazík45 napsal(a):
Dobrý den,
dnes jsem si všiml na jedné z mých samic, že má divné ozobí. Samice je 2 roky stará. Dříve měla ozobí krásně hnědé, ale teď se jí začalo barvit do bílomodra.
Jedná se o vápenku nebo to je jiná nemoc.
Díky za odpověď.

I moje samice má divné ozobí.

1.11.2016 10:07
kareta

XXX.XXX.84.6

Jestli myslíte andulku tak proč by se jednalo proboha o nemoc? U samiček je to normální. V době hnízdění mají samice ozobí hnědé a pak se jim mění do světle modrobílé. Jestli ji máte jak píšete 2 roky tak to jste si toho všiml brzo.

5.11.2016 00:00
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

lumpicek napsal(a):
I moje samice má divné ozobí.

Asi si myslíte, že jste vtipný, tak se podepište a uvidíte ten obdiv.

lumpicek

5.11.2016 11:43
lumpicek

XXX.XXX.0.243

Moudivláček napsal(a):
Asi si myslíte, že jste vtipný, tak se podepište a uvidíte ten obdiv.

Dobrý den, pane Moudivláčku, držím se pravidla"hloupá otázka, hloupá odpověd", nic víc.Jinak, pokud žádám pomoc, nebo potřebuji vyřešit nějaký problém hodně rychle, což je u zvířat velice nutné, tak musím problém popsat velice dopodrobna, rádci totiž nemají věšteckou kouli a každý ze špatného dotazu neusoudí o jaké zvíře se jedná.Zde mně, jako dlouholetému chovateli to bylo sice jasné hned, ale použil jsem podobnost přísloví o napovězení a nakopnutí, nic víc.Hezký den přeji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík