Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.11.2016 06:06
lydie98

XXX.XXX.103.243

Dobrý den, mám mniška starého kolem 2 měsíců a stále mu musím dávat směs na dokrmovani. Jak mám přejít na zrní? Zrní žere, ale ne tolik, aby mu to stačilo. Momentálně váží okolo 90g. Mám s dokrmovanim přestat? Nebo jak nejrychleji naučit na zrní? Děkuji za rady.

2.11.2016 19:37
pan.

XXX.XXX.6.179

Dobrý den, mníšek ve stáří 2 měsíců o váze 90 g je podvyživený, měl by mít 120 g.Nepíšete jaké zrní žere, měl by mít směs pro malé papoušky stále k dispozici, dale nepíšete nic o ovoci a zelenině, namočeném piškotu.Předpokládám, že ho chcete mít krotkého, tak se tímto krmí z ruky při mazlení a volném pohybu.Nepíšete jakou směs na dokrmování používáte, nic se nedá uspěchat, musíte se mu věnovat.Přeji hodně trpělivosti a zdaru.

2.11.2016 21:02
eli22

XXX.XXX.181.33

pan. napsal(a):
Dobrý den, mníšek ve stáří 2 měsíců o váze 90 g je podvyživený, měl by mít 120 g.Nepíšete jaké zrní žere, měl by mít směs pro malé papoušky stále k dispozici, dale nepíšete nic o ovoci a zelenině, namočeném piškotu.Předpokládám, že ho chcete mít krotkého, tak se tímto krmí z ruky při mazlení a volném pohybu.Nepíšete jakou směs na dokrmování používáte, nic se nedá uspěchat, musíte se mu věnovat.Přeji hodně trpělivosti a zdaru.

Zdravím. Myslím, že zadavatelka prošvihla dobu odstavu, což může být velký problém.Stává se to, když někdo dokrmuje a nemá zkušenosti.

3.11.2016 12:03
lalda

XXX.XXX.168.24

Dobrý den, rychle ho neodnaučíte od kaše. Já pokud odstavuji, ´vynechávám nejdříve odpolední porci, na noc a po ránu kaši dávám. Jinak nabízím klasy prosa, jablko, zrní, namočený piškot. Je dobré každý den vážit, odstav je nejhorší období mláděte. Zkuste koupit loupanou slunečnici a tu mu nabízet. Váha nesmí klesat, po pár dnech vynechávám krmení kaší ráno a až nakonec večerní. Ještě několik dní po odstavu mládě vážím zda si svou váhu drží. Chce to trpělivost, hlavně ne hned přestat krmit kaší. Hodně zdaru.

Přidejte reakci

Přidat smajlík