Zkušenosti s poplastovaným pletivem

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

red

8.11.2016 08:24
red

XXX.XXX.246.245

Má někdo zkušenosti s poplastovaným pletivem? Nebudou to okusovat rosele?

8.11.2016 08:39
kareta

XXX.XXX.84.6

To si piš že to budou rosely okusovat. To mužeš použít tak pro kanáry atd.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.11.2016 09:47

Mám ho na voliéře a rosely pestré, žlutohlavé, rubino, červené se ho ani nedotkly už tři roky.Dále horák, nádherný, kakarik, andulky, korely také ne jen penant to oloupal.

8.11.2016 10:02
kareta

XXX.XXX.84.6

Jen počkej až nato příjdou. Mě si toho andulky nevšímali skoro rok. Potom až nato přišly že to jde okusovat tak kašlaly na větve a kousaly jen pletivo.Ale to je každého věc co si tam dá.

8.11.2016 10:26

kareta napsal(a):
Jen počkej až nato příjdou. Mě si toho andulky nevšímali skoro rok. Potom až nato přišly že to jde okusovat tak kašlaly na větve a kousaly jen pletivo.Ale to je každého věc co si tam dá.

U andulek ho mám už deset let ještě to králičí pogumované a nic ale je to loterie.

8.11.2016 10:48
hyty

XXX.XXX.75.79

Mam pogumovane ve vnitřnich zaletech, činane to zlikvidovali teměř okamžitě ale jen horni čast kolem dviřek a spodni vyplně vubec nic, horaci taky nic, rosely penanti nic, amazonane taky nic ale jim jsem vyměnil horni čast ihned kvuli vestavěne budce,.

8.11.2016 17:48
Skatulka

XXX.XXX.142.1

kareta napsal(a):

Mate uplnou pravdu ze je to každého věc, ja budu davat tez poplastovane pro páreček žakoušu.

8.11.2016 17:58
jarri14

XXX.XXX.32.218

Můžete sem Vy, kterých se to týká, uvést důvody, které Vás vedly k tomu, že u papoušků používáte takovéhle pletivo?

8.11.2016 22:16
honyk

XXX.XXX.39.19

Mám též poplastované pletivo tři roky. Papoušci nádherní už 3 roky bez problémů. Důvod proč poplastované - zelená barva je barva vegetace a voliéra i lépe vypadá, opticky méně ruší při pohledu dovnitř, v zimně méně studí, a tudíž je menší ryziko omrznutí nožek.

9.11.2016 05:01
simacek123

XXX.XXX.142.1

jarri14 napsal(a):
Můžete sem Vy, kterých se to týká, uvést důvody, které Vás vedly k tomu, že u papoušků používáte takovéhle pletivo?

Jak jsem psal pouzivam radeji kvalitu pleteného pletiva od f-Horak.Odpovim vam pouzivaji ho kvůli cene, jelikoz jak uz je v lidech kupuji vse levne a nejlepe v akci, bohuzel doba je dohnala a i vse ostatní co je levne je hned pryc.Je to u veho i na burzách se to dosti promitlo radeji koupi smejd za par.

9.11.2016 23:26
jarri14

XXX.XXX.32.244

simacek123 napsal(a):
Jak jsem psal pouzivam radeji kvalitu pleteného pletiva od f-Horak.Odpovim vam pouzivaji ho kvůli cene, jelikoz jak uz je v lidech kupuji vse levne a nejlepe v akci, bohuzel doba je dohnala a i vse ostatní co je levne je hned pryc.Je to u veho i na burzách se to dosti promitlo radeji koupi smejd za par.

U papoušků bych to nepoužil. Denně vidím, co dovedou a nehodlám si pak něco vyčítat. Nicméně - každý si může dělat, co sám chce. V některých případech bohužel...

Přidejte reakci

Přidat smajlík