red

XXX.XXX.246.245
Má někdo zkušenosti s poplastovaným pletivem? Nebudou to okusovat rosele?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mám ho na voliéře a rosely pestré, žlutohlavé, rubino, červené se ho ani nedotkly už tři roky.Dále horák, nádherný, kakarik, andulky, korely také ne jen penant to oloupal.
Uživatel s deaktivovaným účtem

kareta
napsal(a):
Jen počkej až nato příjdou. Mě si toho andulky nevšímali skoro rok. Potom až nato přišly že to jde okusovat tak kašlaly na větve a kousaly jen pletivo.Ale to je každého věc co si tam dá.
U andulek ho mám už deset let ještě to králičí pogumované a nic ale je to loterie.
kareta
napsal(a):
Jen počkej až nato příjdou. Mě si toho andulky nevšímali skoro rok. Potom až nato přišly že to jde okusovat tak kašlaly na větve a kousaly jen pletivo.Ale to je každého věc co si tam dá.
Mate uplnou pravdu ze je to každého věc, ja budu davat tez poplastovane pro páreček žakoušu.
jarri14
napsal(a):
Můžete sem Vy, kterých se to týká, uvést důvody, které Vás vedly k tomu, že u papoušků používáte takovéhle pletivo?
Jak jsem psal pouzivam radeji kvalitu pleteného pletiva od f-Horak.Odpovim vam pouzivaji ho kvůli cene, jelikoz jak uz je v lidech kupuji vse levne a nejlepe v akci, bohuzel doba je dohnala a i vse ostatní co je levne je hned pryc.Je to u veho i na burzách se to dosti promitlo radeji koupi smejd za par.
simacek123
napsal(a):
Jak jsem psal pouzivam radeji kvalitu pleteného pletiva od f-Horak.Odpovim vam pouzivaji ho kvůli cene, jelikoz jak uz je v lidech kupuji vse levne a nejlepe v akci, bohuzel doba je dohnala a i vse ostatní co je levne je hned pryc.Je to u veho i na burzách se to dosti promitlo radeji koupi smejd za par.
U papoušků bych to nepoužil. Denně vidím, co dovedou a nehodlám si pak něco vyčítat. Nicméně - každý si může dělat, co sám chce. V některých případech bohužel...