Ano dá, krmím Avicentrou speciál pro velké papoušky.Spokojenost.Poku je zájem mohu poslat poštou.
stefy3

XXX.XXX.33.253
Ja tiez krmim zakov od Avicentra de lux.
Https://www.vaschovatel.cz/32266-avicentra-special-velky-papousek-20kg.html
mají dopravu zdarma.
patos

XXX.XXX.195.189
Avicentru jsem kdysi na zkoušku koupil pro amazonky a vyhodil jsem to slepicím. Krmím jedině Deli Nature nebo Versele Laga, kvalita je výborná a ptáci si to zaslouží.
patos
napsal(a):
Avicentru jsem kdysi na zkoušku koupil pro amazonky a vyhodil jsem to slepicím. Krmím jedině Deli Nature nebo Versele Laga, kvalita je výborná a ptáci si to zaslouží.
Mohl byste mi prosím poslat odkaz většího balení 20-25kg od Deli Nature nebo Versele Laga, pro žaka kongo?
Mockrát děkuji Petr.
patos

XXX.XXX.195.189
piskyn
napsal(a):
Mohl byste mi prosím poslat odkaz většího balení 20-25kg od Deli Nature nebo Versele Laga, pro žaka kongo?
Mockrát děkuji Petr.
Obě značky mají speciální směs pro africké papoušky, ale koupíte jenom v balení 15kg.
http://www.podstufka.cz/podstufka/eshop/1-1-smesi-zrnin/0/5/419-Deli-Nature-20-Amazonas-park-SERENGETI-15kg
http://www.epapousek.cz/zbozi/168-prestige-premium-african-parrot-loro-parque-mix.
piskyn
napsal(a):
Mockrát děkuji Petr.
Dobry den,
delinu jsem kupoval nekolik roku a musim rict, ze uz ji asi tri roky nekupuju. Cistota smesi se mi nelibila. Dokonce jsem v ni nasel mysi trus a nebylo to jenom v jednom pytli.
Samou chvalu slysim na White Molen. Az dokrmin zasoby taky to skusim koupit.
S pozdravem Smidla.eu.
smidla
napsal(a):
Dobry den,
delinu jsem kupoval nekolik roku a musim rict, ze uz ji asi tri roky nekupuju. Cistota smesi se mi nelibila. Dokonce jsem v ni nasel mysi trus a nebylo to jenom v jednom pytli.
Samou chvalu slysim na White Molen. Az dokrmin zasoby taky to skusim koupit.
S pozdravem Smidla.eu.
Můžete prosím poslat odkaz na White Molen pro žaky? Tuto značku jsem nikdy neslyšel.
Mockrat děkuji Petr.