Míchání vlastního zrní pro amazoňany

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.11.2016 22:55
Adam2035

XXX.XXX.168.35

Dobrý den, chtěl bych si namichat sám zrní pro amazonany, jaké všechny druhy zrní do toho dát ? kdyz bych bral do 20kg.
Tak jestli by mi prosim mohl nekdo, kdo si michá sám, poradit jake všechny druhy zrní do toho zařadit a dystak poměr kolik čeho.
Byl bych moc vzděčný za rady.

12.11.2016 21:06
barp58

XXX.XXX.20.101

Adam2035 napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych si namichat sám zrní pro amazonany, jaké všechny druhy zrní do toho dát ? kdyz bych bral do 20kg.
Tak jestli by mi prosim mohl nekdo, kdo si michá sám, poradit jake všechny druhy zrní do toho zařadit a dystak poměr kolik čeho.
Byl bych moc vzděčný za rady.

Kupte dietní Avicentru na každé burze a budete spokojen. Sám jsem si dělal rozbor co v ní je, ted už nevím přesně, ale určitě byla z 10 komponentů. Určitě vyjde levněji, než kupovat jednotlivě.

16.11.2016 19:31
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

barp58 napsal(a):
Kupte dietní Avicentru na každé burze a budete spokojen. Sám jsem si dělal rozbor co v ní je, ted už nevím přesně, ale určitě byla z 10 komponentů. Určitě vyjde levněji, než kupovat jednotlivě.

Jen dodám pouze svoji zkušenost.
Pro několik kusů je nelepší koupit směs, pro větší chov si míchat sám a zase i u většího chovu záleží na solventnosti chovatele a jeho času věnovanému chovu. Nelze dát všeobecný recept.

Přidejte reakci

Přidat smajlík