Vytočená halvička u mladej výstavnej andulky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.11.2016 13:02
bobin

XXX.XXX.234.234

Dobrý deň dnes pri kontrole budky som zistil, že najmladšie mláďa zo 4 už napoli zaperených mláďat má vytočenú hlavičku nabok doteraz bolo všetko v poriadku mláďatá pekne prospievajú a sú dobre nakŕmené je to druhé hniezdo od tohto páru a v prvom bolič 4 mláďat a všetko bolo v poriadku máte s týmto nejaké skúsenosti ? Ďakujem za príspevky či postrehy. Chovu zdar.

13.11.2016 14:22
waltin

XXX.XXX.56.31

Dejte foto. Já si to nedokážu představit. Snáze se potom bude radit.

13.11.2016 14:34
kareta

XXX.XXX.84.6

To si nedokážete představit andulku s vytočenou hlavou do boku ? Co je na tom složitého ?Prostě to jsou už přešlechtěné zrudky co jim kostra neudrží tělo a dochází k takovýmto deformacím.Většina těchto velkých andulek špatně dýchá atd..

13.11.2016 18:10
Plachetka

XXX.XXX.108.221

kareta napsal(a):
To si nedokážete představit andulku s vytočenou hlavou do boku ? Co je na tom složitého ?Prostě to jsou už přešlechtěné zrudky co jim kostra neudrží tělo a dochází k takovýmto deformacím.Většina těchto velkých andulek špatně dýchá atd..

Co to plácáte.Težké dýchání beru, ale s vytočenou hlavu u výstavních andulek jsem se ještě nesetkal.Pokud tedy hovoříme o vadě.

13.11.2016 18:22
simacek123

XXX.XXX.142.1

Plachetka napsal(a):
Co to plácáte.Težké dýchání beru, ale s vytočenou hlavu u výstavních andulek jsem se ještě nesetkal.Pokud tedy hovoříme o vadě.

Vystavky nemam, pouze tak většího vzrustu s vytocenou hlavou jsem se setkal, daval to občas jeden par, mladata jsem utratil a stare dal do vykupu.Dle mého se to neda spravit, a divat se na mrzacky když je tolik dalších peknych nemá smysl.

13.11.2016 18:29
bobin

XXX.XXX.234.151

kareta napsal(a):

Ďakujem za príspevky aj keď si mislím, že je to skôr nervového pôvodu ak by sa jednalo o vadu kostri tak by sa to prejavilo skôr. Jedná sa o pomerne dosť odrostnuté mláďa a pri kontrole pred dvomi dňami bolo všetko v poriadku. Ak budem stíhať zajtra vložím foto ďakujem za názory.

15.11.2016 17:24
lada3

XXX.XXX.180.251

A ma ten ptak snahu letat?

Přidejte reakci

Přidat smajlík