Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

bilba

22.12.2016 14:18
bilba

XXX.XXX.6.91

Dobrý den, mám 5letou samičku papouška senegalského a potřebuji poradit. Poslední dobou nám leze do poličky se sklenicemi a nechce odtamtud pryč. Když ji chci z té poličky sundat tak je načepýřena a kouše - je agresivní. Přemýšlím nad tím, jestli ji nepořídit budku a tak ji tu poličku nahradit, ale mám strach z toho, že začne snášet vejce. Kdysi jsme měli aratingu která měla se snášením vajec problém. Naposledy, když snesla vejce vyhřezla ji kloaka a zemřela. Bojím se, aby se to neopakovalo. Mám jí tu budku koupit, nebo ne?

22.12.2016 15:15
ptáčci

XXX.XXX.80.103

HLAVNĚ DOSTATEK VÁPNÍKU.

22.12.2016 15:16
eli22

XXX.XXX.181.33

bilba napsal(a):
Dobrý den, mám 5letou samičku papouška senegalského a potřebuji poradit. Poslední dobou nám leze do poličky se sklenicemi a nechce odtamtud pryč. Když ji chci z té poličky sundat tak je načepýřena a kouše - je agresivní. Přemýšlím nad tím, jestli ji nepořídit budku a tak ji tu poličku nahradit, ale mám strach z toho, že začne snášet vejce. Kdysi jsme měli aratingu která měla se snášením vajec problém. Naposledy, když snesla vejce vyhřezla ji kloaka a zemřela. Bojím se, aby se to neopakovalo. Mám jí tu budku koupit, nebo ne?

Kupte jí samečka. Snášet bude i na poličce.

bilba

22.12.2016 15:52
bilba

XXX.XXX.6.91

Děkuji za odpovědi. Vápník je samozřejmostí, a co se týče toho samce - určitě v blízké budoucnosti samce pořídím, to jsem se už rozhodla. Jen jsem potřebovala vědět jestli je moudré dát budku už ted. Žádné vejce ještě nesnesla, na té poličce pouze sedí, kouká a "vegetuje".

22.12.2016 19:25
abc11

XXX.XXX.217.86

bilba napsal(a):

Klidně budku kupte.

24.12.2016 13:20
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Myslím, že je hloupost kupovat budku pro samotnou samičku. to jen aby ji to vybudilo ke snůšce čistých vajec. Až bude mít samečka a budou spolu vycházet, tak potom bych jim pořídil budku.

bilba

24.12.2016 21:10
bilba

XXX.XXX.138.161

Děkuji za odpovědi. Budku tedy radši koupím až bude samec.
Přeji veselé Vánoce a mnoho štěstí (nejen v chovu) do příštího roku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík