Patrik005

XXX.XXX.128.20
Dobrý den, vyměnil jsem jedné paní papouška, stejný druh za stejný druh, ale ten její je hubený špatně přijímá potravu, občas i zvrací je problémový.Paní jsem to řekl a ta mě řekla že v řádném případě zpět měnit nebude.Mám na to nějaké právo vyžadovat svého papouška zpět?
Patrik005

XXX.XXX.128.20
Žako.
Patrik005

XXX.XXX.128.20
Nebyla uzavřena žádná smlouva jen prostřednictvím sms a pak osobně a ano číslo kroužku mám i fotodokumentaci.
Sms nemazat s papouškem bych šel na lepši veterinu sepsal zápis o zdravotnim stavu papouška a zašel na polici a podal trestni oznameni na podvod nebo umyslné uvedeni v omyl nebo tak ňejak papousek stoji 13-18 tisic třeba takže to neni přestupek a nebo skoč za advokátem mezi chovateli je plno hajzlu a pani s tebou vyjebala.
Patrik005

XXX.XXX.128.20
Ano "vyjebala" a ve velkém ted dělá mrtvého brouka.
No a nebo ji podpal auto ale mobil nech doma ať ti pak přes operatora nedokažou žes tam byl no a taky vymlátit v noci okna taky není špatný plno lidi ti napiše že to je tvoje blbost že sis mňel ptáka pořadňe prohlidnout maji tak trochu pravdu ale ňekdy se to tak semele že ťežko soudit ale paňi moc dobře věďela proč to ďelá.
Patrik005

XXX.XXX.128.20
Nene, mám doloženo podle odeslaných sms, že zvracet začal hned druhý den po výměně.
Patrik005

XXX.XXX.128.20
Dnes jsem se radil s právníkem, ten jí napsal dopis před podáním žaloby a zveřejnění i přesto že jsem chtěl mě nedoporučil, ale po pravdě nechápu proč.Mám všechny komunikace, přiznání že lhala že má veterinární všetření na PBFD, Chlamidie a AVP a přitom se ukázalo nakonec že žádné vyšetření nemá, tedy podle mě zjevný podvod.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Patrik005
napsal(a):
Dnes jsem se radil s právníkem, ten jí napsal dopis před podáním žaloby a zveřejnění i přesto že jsem chtěl mě nedoporučil, ale po pravdě nechápu proč.Mám všechny komunikace, přiznání že lhala že má veterinární všetření na PBFD, Chlamidie a AVP a přitom se ukázalo nakonec že žádné vyšetření nemá, tedy podle mě zjevný podvod.
Holt u nás mají práva různých podvodníků, zlodějů ale i násilníků a všelijaké jiné verbeže větší váhu než spravedlnost.
Patrik005
napsal(a):
Dobrý den, vyměnil jsem jedné paní papouška, stejný druh za stejný druh, ale ten její je hubený špatně přijímá potravu, občas i zvrací je problémový.Paní jsem to řekl a ta mě řekla že v řádném případě zpět měnit nebude.Mám na to nějaké právo vyžadovat svého papouška zpět?
Nemate...a nebo mate ale zalezi na domluve, jestli nebude chtit nenadelate nic, a nebo nadelate si další starosti.