beobeo
napsal(a):
Jedná se o nečestného chovatele z Babic u U.H. email: pepíno 123, email na blbosti, mljodo, atd. Prodává mláďata pap. kroužkovaná starými kroužky 2015 atd. Při kontaktu je arogantní, maže podané inzeráty a vystupuje pod jinými emaily.
Ano známá osoba. Též jsem s ním byl přes email v kontaktu. Má zajímavý ceník papoušků.
abonent

XXX.XXX.37.61
beobeo
napsal(a):
Jedná se o nečestného chovatele z Babic u U.H. email: pepíno 123, email na blbosti, mljodo, atd. Prodává mláďata pap. kroužkovaná starými kroužky 2015 atd. Při kontaktu je arogantní, maže podané inzeráty a vystupuje pod jinými emaily.
Zdravím. Pod těmito emaily inzeruje pan H. z Buchlovic! Nebydlí v Babicích a ani jak někdy uvádí v Dolním Němčí.
Původně jsem nechtěl vůbec reagovat, ale prostě mi to nedá. Všichni anonymě pomlouváte jednoho člověka, který se v podstatě nemá jak bránit.
Opravdu se jedná o Pepu, který je můj kamarád, některé své vystupování má opravdu svojské, ale je to vynikající člověk a kamarád na kterého je spoleh snad na 200%. Kdo s ním jedná normálně, tak s ním nemá žádný problém. Sám chovám ptáky asi 20 let a pořád se mám od něho co učit, má neskutečný cit pro chov a dovoluji si říci, že patří mezi lepší chovatele. Na druhou stranu k sobě domů nikoho nepouší, ale toto se dá snad akceptovat s právem na soukromí.
Co se týká cen papoušků, to je kapitola sama o sobě a všechno je věcí nabídky a poptávky, kdo nechce ať nekupuje.
Nikdy jsem na diskuzi nevystupoval anonymě a spousata chovatelů mě zná osobně s kažým se sanžím komunikovat otevřeně, ale každá mince má dvě strany, záleží pouze na úhlu pohledu.
Pěkný večer JP.
jardda
napsal(a):
Původně jsem nechtěl vůbec reagovat, ale prostě mi to nedá. Všichni anonymě pomlouváte jednoho člověka, který se v podstatě nemá jak bránit.
Opravdu se jedná o Pepu, který je můj kamarád, některé své vystupování má opravdu svojské, ale je to vynikající člověk a kamarád na kterého je spoleh snad na 200%. Kdo s ním jedná normálně, tak s ním nemá žádný problém. Sám chovám ptáky asi 20 let a pořád se mám od něho co učit, má neskutečný cit pro chov a dovoluji si říci, že patří mezi lepší chovatele. Na druhou stranu k sobě domů nikoho nepouší, ale toto se dá snad akceptovat s právem na soukromí.
Co se týká cen papoušků, to je kapitola sama o sobě a všechno je věcí nabídky a poptávky, kdo nechce ať nekupuje.
Nikdy jsem na diskuzi nevystupoval anonymě a spousata chovatelů mě zná osobně s kažým se sanžím komunikovat otevřeně, ale každá mince má dvě strany, záleží pouze na úhlu pohledu.
Pěkný večer JP.
Zdravím, též jsem nechtěl pana / Pepu/ tahat do diskuze. Měl na to dva dny aby se rozumně vyjádřil k prodeji pap. senegalského, což neudělal.Evidentně si musel být vědom co prodává, když se jedná o zkušeného chovatele. PŠ.
jardda
napsal(a):
Pěkný večer JP.
Při procházení diskuzí mě zaujaly negativní a odsuzující věty o chovateli XY a Vaše opačné hodnocení dotyčného.
Na rozdíl od mnohých kritiků jste pro mě věrohodnější, než ti stěžovatelé. Uvedené údaje ve Vašem profilu tomu nasvědčují, ale neověřoval jsem, zda jste na nich dostupný. Ne vše v profilech musí být v reálu pravda. Ale nejedná se o Vaši věrohodnost.
Sám bych si zde netroufal osočovat člověka, se kterým jsem v kontaktu pouze přes mail nebo telefon. Já kupuji u chovatele, sám tak též prodávám, rizika návštěvy cizích znám. Dnes pro stáří už někam dál nejezdím.
Jen se domnívám, že napadený se mohl hájit sám, zvlášť v případě, že jak píšete to je "lepší chovatel". Působilo by to věrohodněji. Aby mě hájil kamarád, by pro mně bylo trochu ponižující.
Moudivláček
napsal(a):
Při procházení diskuzí mě zaujaly negativní a odsuzující věty o chovateli XY a Vaše opačné hodnocení dotyčného.
Na rozdíl od mnohých kritiků jste pro mě věrohodnější, než ti stěžovatelé. Uvedené údaje ve Vašem profilu tomu nasvědčují, ale neověřoval jsem, zda jste na nich dostupný. Ne vše v profilech musí být v reálu pravda. Ale nejedná se o Vaši věrohodnost.
Sám bych si zde netroufal osočovat člověka, se kterým jsem v kontaktu pouze přes mail nebo telefon. Já kupuji u chovatele, sám tak též prodávám, rizika návštěvy cizích znám. Dnes pro stáří už někam dál nejezdím.
Jen se domnívám, že napadený se mohl hájit sám, zvlášť v případě, že jak píšete to je "lepší chovatel". Působilo by to věrohodněji. Aby mě hájil kamarád, by pro mně bylo trochu ponižující.
Dobrý den. Nechtěl jsem se zapojovat. Dotyčný třeba nemá potřebu se obhajovat a zapojovat do takových diskusí. Znám i Jardu i Pepu o kterém je řeč již hodně dlouho. Jardu znám něco kolem jednoho roku. Dokonce jak Pepa nikoho moc k sobě nepouští, tak já u něj jednou byl. Je to fajn člověk a dobrý chovatel, ale svým vystupováním trochu ráznější povahy, to ho staví do blbé situace. Ještě bych rád poznamenal, že Pepa prodává mnohem více ptáků za rok než já. Nechci se ho přespříliš zastávat, ale již několikrát my lidé třeba psali SMSky a po 10 smskách z prodeje nic nebylo, nebo my lidé volají po 22:00 hodině večer, nebo si něco zamluví a pak nic a takhle bych mohl pokračovat dále. Myslím si, že Pepa je podobně jako já otráven z takových lidí a pomalu tak jako já zastává názor. Chceš, nechceš.
Neznám konkrétní případy, ani pány, kteří mu volali, ale toto si nezaslouží, aby ho zde někdo vláčel diskusemi to ledacos o pánech napovídá.
Co se týká senegalců, ty vozí prodávat docela často protože má více párů a ptáky má opravdu nádherné, protože chovám taky senegalce, vím, že odchov pod rodiči není zase až tak běžná věc u tohoto druhu.
beobeo
napsal(a):
Zdravím, též jsem nechtěl pana / Pepu/ tahat do diskuze. Měl na to dva dny aby se rozumně vyjádřil k prodeji pap. senegalského, což neudělal.Evidentně si musel být vědom co prodává, když se jedná o zkušeného chovatele. PŠ.
Ještě by mě zajímalo, jak jste přišel na to, že prodává ptáky ze starými kroužky, když jste je neviděl? Z fotek? Jste Jasnověděc? Kdo jste představte se. Co to znamená atd. ? ještě snad něco co se Vám nelibí? To že má několik Emailů je jeho věc, to že vám přišel po telefonu arogantní to je taky jeho věc. To že maže emaily je jenom dobře alespoň nezaplňuje inzerci. Prostě jste založil diskusi ze záměrem tohoto chovatele poškodit na neopodstatněných věcech.
Evidentně se nevyjádřil k prodeji pap. senegalských, protože zjistil co jste zač a nebo jste se mu nepozdával a asi oprávněně, když jste s tím šel hned na internet.
hicks
napsal(a):
Ještě by mě zajímalo, jak jste přišel na to, že prodává ptáky ze starými kroužky, když jste je neviděl? Z fotek? Jste Jasnověděc? Kdo jste představte se. Co to znamená atd. ? ještě snad něco co se Vám nelibí? To že má několik Emailů je jeho věc, to že vám přišel po telefonu arogantní to je taky jeho věc. To že maže emaily je jenom dobře alespoň nezaplňuje inzerci. Prostě jste založil diskusi ze záměrem tohoto chovatele poškodit na neopodstatněných věcech.
Evidentně se nevyjádřil k prodeji pap. senegalských, protože zjistil co jste zač a nebo jste se mu nepozdával a asi oprávněně, když jste s tím šel hned na internet.
Pane, můžete se ho zastávat, jak chcete, ale kdo se setkal s jeho arogantním chováním, tak si udělá sám názor.Takovéto obhajování člověka, který má strach se sám vyjádřit, je podůroveň i jeho kamaráda..K.
kkki
napsal(a):
Pane, můžete se ho zastávat, jak chcete, ale kdo se setkal s jeho arogantním chováním, tak si udělá sám názor.Takovéto obhajování člověka, který má strach se sám vyjádřit, je podůroveň i jeho kamaráda..K.
Ja toho pana neznam ale arogantni chovani ma zpousta lidi treba vsichni vykupaci a presto jim vsichni lezete do p...le a nikdo je tady neresi. Tak nechapu proc tady toto vlakno vubec vzniklo a vubec se tim nekdo zabiva. A mozna ze ten pan se tady k tomu ani vyjadrit nemuze protoze takovi ho...na co se tady na tom foru furt resi ani necte.
milanplšek
napsal(a):
Ja toho pana neznam ale arogantni chovani ma zpousta lidi treba vsichni vykupaci a presto jim vsichni lezete do p...le a nikdo je tady neresi. Tak nechapu proc tady toto vlakno vubec vzniklo a vubec se tim nekdo zabiva. A mozna ze ten pan se tady k tomu ani vyjadrit nemuze protoze takovi ho...na co se tady na tom foru furt resi ani necte.
A ještě spousta lidí, kteří se tu snaží něco vyplodit, neumí česky.K.
kkki
napsal(a):
No já jsem od ňej jednou koupil a jednou mu prodal když jsem od ňej kupoval přivez mi to na benzinku do chovu mě nepustil třeba špatná zkušenost z ďřivějška když jsem mu prodával tak s ním jediným byla normální domluva těch blbcu co si je zamluvili na týden a pak se už neozvali těch bylo mraky každej se hlavně ptal kolik mláďat daji za rok on jeďinej chápal že jsou za dobrou cenu a že na tom nemuže prodělat a že buď a nebo žádnou aroganci jsem v tý době nepozoroval a plno chovatelu radši prodá mláďata polakum na dokrmeni aby nemuseli poslouchat kecy od československejch chovatelu poučováním o cenách takže buď mám zájem a koupim a nebo koupim jinde nikdo nikoho nenutí a pokud je dnes arogantni tak vás přece nic nenuti od ňej kupovat, papoušku je jako hnoje a ceny litaj nahoru a dolu a pokud chcete poznat arogantni chovatele kupte si papouška přes 10 000 a pak ho zkuste reklamova to je arogantni každej druhej
Nepotřebuji kupovat, mám papoušky, kteří jsou ceněni na víc, jak 10000, ale pokud chcete od dotyčného něco koupit, zeptáte se zda již starší pár, který nabízí, něco odchoval, tak se Vám dostane hrubé odpovědi, co se starám o odchovy, vždyť kupuji chovné ptáky, tak Vás to trochu dojme.Proto od takového chovatele již nikdy!S každým druhým proberete chovnou sezonu, prohlídnete mláďata popř.chovné zařízení, no prostě pokecáte.Může být chovatelem jakým chce, ale pokud nedovede mluvit o svých svěřencích, tak bohužel, nemám zájem.K.
kubanec
napsal(a):
Nojo to je problé při nákupu starších ptákú někdo vám odsekne a jinej vám bude vykládat pohádky a ještě vám při odjezdu zamáva a pak po roce zjistite že chovnej pár jsou dva samci
Souhlas, my starší chovatelé, jdeme se vším na rovinu a neděláme kolem toho zbytečné řeči, které nevedou k ničemu.K.
milanplšek
napsal(a):
Vsivhni nemuzou byt nejchitrejsi nekdo na vas vzdelany musi taky delat
Tohle zde už 40 let bylo. Dělník a kdo je víc?
Ti vzdělaní Vám práci a odbyt zajišťují a bez dělnické práce by zase oni byli vedle.
Poctivě pracovat, je jedno jestli hlavou nebo rukama.
Víte, která práce je nejlehčí? Vždy ta toho druhého.
Strenua

XXX.XXX.57.80
Pri všetkej úcte, jedine Nedělník.
Strenua

XXX.XXX.57.80
Samozrejme to bol iba fór. Jedna planéta, jeden človek.
Moudivláček
napsal(a):
Ti vzdělaní Vám práci a odbyt zajišťují a bez dělnické práce by zase oni byli vedle.
Pamatuji, že se říkalo - horník, kdo je víc? Ale jinak souhlas s vámi.
Moudivláček
napsal(a):
Bohuzel pane ale ja si uz od revoluce praci a odbyt zajistuji sam. ale uz jsme fakt daleko od tematu. Jsme zase u toho resi se tady nesmysli jako vzdy.
Kazdej ma svuj mozek nikdo nema stejnej rozum...! nejsou to otisky prstu...! at jsi kazdej dela podle sviho...! nechapu proc tu jste nekteri takovy arogantni... nekdo neco napise a vy mu to skritizujete a podobne nekteri poradi ale znam to osobne ze neco tu dam zeptam jse na neco a kazdej hazi svoji odpoved ale nema to k veci co clovek jse pta nic spolecneho jen krityka... tak jse ptam proc je tato stranka zhotovena ? jen pro snobce a ty co maji iq nad podmery nebo pro kazdeho ? jestli ty 2 prvni tak tu nema byt registrace povolena tak jednoduse jen iq tastama...
zako750

XXX.XXX.199.251
Chlapy, můžete být v klidu. Co já jsem teď zažil, už asi dlouho nezažiju...
Volal mě nějaký pan Srp s Cerhovic, že by si moc přál pro vnučku ručně dokrmeného žaka, že má bohaté zkušenosti atd., ale že už má nějaký věk a nemůže si dovolit 400 km jedna cesta přijet on ke mě. Ža ale nemá peníze, ale může mi za něj nabídnout hezký pár kakadů růžových do chovu, že on nic už odchovávat nebude a tudiš pro něj nemají cenu. Prý budu spokojen...
Hned ve dveřích, jak jsem k němu přijel jsem mu předal flašku slivovice....A šli se podívat na ty kakaďáky.
Jak jsem je uviděl, myslel jsem, že mne klepne. Ptáci chovaní nepřetržitě oba dvá spolu v kleci 50x50 centimetů. Navzájem si pravděpodobně odkousaly krídla, všude na nich krev, no hrůza.
Řeknu vám, do rána jsem nespal, jak mezi námi může být někdo takový a takto trápit ptáky.
Čert vem ty moje náklady na cestu, ale něco takového hrůzostrašného jsem v životě nezažil.
Nejraději bych to někde nahlásil jako brutální trápení zvířat, ale nevím kde.
Mam andule jen na pareni v chovnich klecich ty maji 50cm 60+cm 60+cm a neumim jsi predstavit 2 ptaky takove velikosti 50X50cm to je...smutne
=
uz jsem na i faune pripominal ze to nejsou chovatele ale sraci co jen jdou na prachy aji pres nemoce vady a podobne jak jsem to napsal zas komentar proti me ze to dela kazdej pro prachy nekdo pro hoby ale asi nepochopil ocem jsem psal ne o normalnich chovatelech ale o tych co delaji jen pro prachy a nejde jim o zdravi jedincu ale to by nebila i fauna aby jse nekdo s trapnimy keci neozval
kakadacek

XXX.XXX.223.77
Zako750, nic si z toho nedělejte, je to smutné, ale neuděláme s tím nic.
Můj kamarád před lety zažil něco podobného u pana Smrčka v Praze při nákupu žaka.Žakové v maličkých klecích plných špíny v nějaké kůlně, pořízeni na kšeft kvůli penězům.Když jsem to slyšel, byl jsem z toho doslova otřesen, moji papoušci mají prostoru a krmiva přehršel.
Moje andule maji vse :D prostory jidlo vitaminy uklizeno kazdej den a nedavam sve stare andule pryc at jsi doziju a umrou doma jen vadne andule davam do vykupu ( ty co zabijeji mlade a podobne protoze nevim co snema delaji dal jsou tolik diskuzi na tema co delaji vykupci !) a zdrave jedince pro lidi
zako750
napsal(a):
Volal mě nějaký pan Srp s Cerhovic, že by si moc přál pro vnučku ručně dokrmeného žaka, že má bohaté zkušenosti atd., ale že už má nějaký věk a nemůže si dovolit 400 km jedna cesta přijet on ke mě. Ža ale nemá peníze, ale může mi za něj nabídnout hezký pár kakadů růžových do chovu, že on nic už odchovávat nebude a tudiš pro něj nemají cenu. Prý budu spokojen...
Hned ve dveřích, jak jsem k němu přijel jsem mu předal flašku slivovice....A šli se podívat na ty kakaďáky.
Jak jsem je uviděl, myslel jsem, že mne klepne. Ptáci chovaní nepřetržitě oba dvá spolu v kleci 50x50 centimetů. Navzájem si pravděpodobně odkousaly krídla, všude na nich krev, no hrůza.
Řeknu vám, do rána jsem nespal, jak mezi námi může být někdo takový a takto trápit ptáky.
Čert vem ty moje náklady na cestu, ale něco takového hrůzostrašného jsem v životě nezažil.
Protože jsem už dost starý a moji generaci považuji ještě za relativně poctivou, prosím pošlete mně na Vás kontakt interní zprávou. Rád bych si o tom pohovořil. Je to šokující zpráva, pro mě neuvěřitelná. Píšu proto, že jste uvedl jméno a obec, což se dá ověřit a hned se o to pokouším, aby nedošlo k nějakému omylu.
Moudivláček
napsal(a):
Protože jsem už dost starý a moji generaci považuji ještě za relativně poctivou, prosím pošlete mně na Vás kontakt interní zprávou. Rád bych si o tom pohovořil. Je to šokující zpráva, pro mě neuvěřitelná. Píšu proto, že jste uvedl jméno a obec, což se dá ověřit a hned se o to pokouším, aby nedošlo k nějakému omylu.
ÁÁÁ, pan Srp, tak to tu dlouho nebylo, kšeftuje z papoušky co ho znám. Rád ale, vymýšlí různé báchorky, a rád jako by vymění za jiné ptáky, jak příběh dopadl, pro kakaďáky jste asi nemohl zřejmě nic udělat, tu slivovici ste mu měl chrstnout do ksichtu ne podat do ruky, Jarda Ústí nL
lumpicek

XXX.XXX.0.243
zako750
napsal(a):
Dobrý den, jak tak na to koukám, tak pán Srp rozšířil repertoár, jeho zázračný světoznámý lék proti škubání papoušků byl proti tomuto slabým odvarem.
zako750

XXX.XXX.199.251
Moudivláček
napsal(a):
Pro moudivláčka je kontakt email autoskola222@gmail.com
Budu rád, když se mi ozvete, případně můžete zaslat tel., zavolám Vám.
Omlouvám se, že reaguji až teď, ale často tady nechodím.
zako750

XXX.XXX.199.251
Opravuji. Správně je autoskola222@email.cz.