Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.12.2016 10:04

Na podzim jsem sestavoval páru a ve voliéře jsem nechal i budky no a kakarička zasedla.Nechal jsem ji protože jsem se domníval že vajíčka budou neoplozená, pak jsem na to nějak zapomněl a za nějaký čas jsem uslišel pípání tak jsem nahlédl a byli tam tři mladé a dvě vajíčka prázdná.Nechal jsem je venku i přes mrazi, protože je nemám kde dát do tepla a pak bych je tam musel stejně nechat až do jara.Oba rodiče jsou vcelku oškubaní ale zdá se že s tím nemají problém ještě když bylo tak plus dva, tři tak se koupali.Budku jsem alespon řádně vystlal nastříhanou slámou.No a dnes vyletěl první zřejmě samička ta bude ještě 2016 ale ti dva už budou 2017.Mám ještě volnou voliéru po korelách tak jsem se rozhodl sestavit ještě jednu páru kakariků jen dokoupím protějšek.Ještě než mne bude někdo nadávt tak se o ně pečlivě starám a dostávají to nejlepší krmivo a vše ostatní, jsem tet dluohodobě nemocen tak jsou pod neustálou kontrolu.Samozřejmě kdyby to sněma v průběhu krmení mládat bylo špatné dal bych je i do obyváku, nenechal bych je umrznout.Jen bylo štěstí že vtom prvním druhém týdnu bylo přes noc jen mínus jedna, nebo nula.Jsou to kakarici čč žlutí.

31.12.2016 11:36
rasto.1

XXX.XXX.135.121

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Na podzim jsem sestavoval páru a ve voliéře jsem nechal i budky no a kakarička zasedla.Nechal jsem ji protože jsem se domníval že vajíčka budou neoplozená, pak jsem na to nějak zapomněl a za nějaký čas jsem uslišel pípání tak jsem nahlédl a byli tam tři mladé a dvě vajíčka prázdná.Nechal jsem je venku i přes mrazi, protože je nemám kde dát do tepla a pak bych je tam musel stejně nechat až do jara.Oba rodiče jsou vcelku oškubaní ale zdá se že s tím nemají problém ještě když bylo tak plus dva, tři tak se koupali.Budku jsem alespon řádně vystlal nastříhanou slámou.No a dnes vyletěl první zřejmě samička ta bude ještě 2016 ale ti dva už budou 2017.Mám ještě volnou voliéru po korelách tak jsem se rozhodl sestavit ještě jednu páru kakariků jen dokoupím protějšek.Ještě než mne bude někdo nadávt tak se o ně pečlivě starám a dostávají to nejlepší krmivo a vše ostatní, jsem tet dluohodobě nemocen tak jsou pod neustálou kontrolu.Samozřejmě kdyby to sněma v průběhu krmení mládat bylo špatné dal bych je i do obyváku, nenechal bych je umrznout.Jen bylo štěstí že vtom prvním druhém týdnu bylo přes noc jen mínus jedna, nebo nula.Jsou to kakarici čč žlutí.

Chovam vonku kakariki.volieru mam zadnu cast a boky do polovice plne a na pletivovu cast davam na zimu bublinkovu foliu. maju hrube bidla a su ok.vonku bolo -3 a kupali sa.

31.12.2016 14:45
Miroslav Bláha

XXX.XXX.222.21

Mám na Vás pouze jednu otázku, Kolik hodin denně jim svítíte?

31.12.2016 14:59

Miroslav Bláha napsal(a):
Mám na Vás pouze jednu otázku, Kolik hodin denně jim svítíte?

Nesvítím jim vůbec, mají jen dení světlo.

31.12.2016 15:32
lupus4

XXX.XXX.1.253

dnes vyletěl první zřejmě samička ta bude ještě 2016 ale ti dva už budou 2017.

nějak nechápu vaše myšlenkové pochody, jsou líhnutí v listopadu 2016, tož jsou 2016

to hovoří za "vše"

při normálním jarním odchovu jsou mladí krmeni od cca 05 do 21 hod

ti vaši teď s bídou od 08 do 16, snad vám "dojde" ten rozdíl

nechtěl bych být u vás "chovancem".

31.12.2016 15:40

lupus4 napsal(a):
dnes vyletěl první zřejmě samička ta bude ještě 2016 ale ti dva už budou 2017.

nějak nechápu vaše myšlenkové pochody, jsou líhnutí v listopadu 2016, tož jsou 2016

to hovoří za "vše"

při normálním jarním odchovu jsou mladí krmeni od cca 05 do 21 hod

ti vaši teď s bídou od 08 do 16, snad vám "dojde" ten rozdíl

nechtěl bych být u vás "chovancem".

Myslel jsem opuštění budky a nebojte jsou pěkní žádná scípátka, proto právě jsem rád a podělil jsem se o to.Také si jednoho nechám do chovu jelikož alespon vím že jsou to tvrdí a zdraví ptáci a jejich rodiče jak by smet.A to je pro mne důležité.

31.12.2016 17:12
simacek123

XXX.XXX.142.1

Myslel jsem opuštění budky a nebojte jsou pěkní žádná scípátka, proto právě jsem rád a podělil jsem se o to.Také si jednoho nechám do chovu jelikož alespon vím že jsou to tvrdí a zdraví ptáci a jejich rodiče jak by smet.A to je pro mne důležité.

Kdysi jsem na tom byl podobne každý nejak zacina, za dlouha leta jsem zjistil mnoho, kakarici jsou schopni odchovat mlade i při nocni minusove teplote pod-10stupnu, problem je svetelny den a druhy vazny problém je namrzani ovoce zeleniny i vajecne michanice bez kterého se neobejdeme. Jestli jsou zdravi tezko rici, ale kakarici kteří se skubou nebudou opravdu zadne kvality, kakarik plne zdravi se nesmí oškubat jak slepice ani v době hnizdeni. Kakarici kteří se skubali, nebo skubali mlade nelze z chovatelského hlediska drzeti, bude se to prenaset i na potomstvo.Chovam Xparu několik let a jsem rad ze skubajici pary jsem zlikvidoval-dal pryc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík