Jaký druh pro začátečníka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.1.2017 15:11
Ilderson

XXX.XXX.61.233

Dobrý den,
chtěl bych začít s chovem papoušků, proto prosím o radu zkušené chovatele, který druh by byl nejvhodnější. Mám zkušenosti pouze s andulkami a korelami, ale chtěl bych nějaký jiný druh. Ideálně, aby byl alespoň trochu větší než korela, mohl být celoročně ve venkovní voliéře a nebyl moc ukecaný. Přeci jen už na dvorku kejhají husy a nepotřebuji další alarm =). Zaujal mě papoušek horský.
Moc děkuji za odpovědi.

3.1.2017 16:01
Kokr

XXX.XXX.85.112

Ilderson napsal(a):
Dobrý den,
chtěl bych začít s chovem papoušků, proto prosím o radu zkušené chovatele, který druh by byl nejvhodnější. Mám zkušenosti pouze s andulkami a korelami, ale chtěl bych nějaký jiný druh. Ideálně, aby byl alespoň trochu větší než korela, mohl být celoročně ve venkovní voliéře a nebyl moc ukecaný. Přeci jen už na dvorku kejhají husy a nepotřebuji další alarm =). Zaujal mě papoušek horský.
Moc děkuji za odpovědi.

To je dobrá volba, ten je klidný a nenáročný.

3.1.2017 20:41
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Kokr napsal(a):
To je dobrá volba, ten je klidný a nenáročný.

Nebo papoušci zpěvaví, nebo nádherní.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.1.2017 20:48
Uživatel s deaktivovaným účtem

Klidně bych zkusil v dnešní době králováky, červenokřídlé, stejná péče a starost jako horáci a nebo nádherní. U mě nebyl s chovem těchto žádný problém.

3.1.2017 21:56
Ilderson

XXX.XXX.110.107

Děkuji za tipy, ale zároveň mám teď v hlavě pořádného brouka, který druh zvolit. Možná jich nakonec bude víc, místa mám hodně =).

4.1.2017 16:47
speciallista

XXX.XXX.142.1

Ilderson napsal(a):
Děkuji za tipy, ale zároveň mám teď v hlavě pořádného brouka, který druh zvolit. Možná jich nakonec bude víc, místa mám hodně =).

Šťastnej člověk-hodně místa jinak horáci a nádherní jsou dobrá volba.Na zpěváky pozor-agresivní v toku, chovat každý pár zvlášť.Ale to už opakuju milionkrát zopakované.
Přeji hodně úspěchů.

4.1.2017 19:09
boza

XXX.XXX.99.73

Kralováci na chov nenároční horší je to z odchovem vlastně odchovem ani ne ale hnízděnim samičky jsou vybíravy kam nasednout aspon umě.Jinak Barnardi jsou taky nenároční.Nádherní bezproblémový ptáci.

5.1.2017 17:34
speciallista

XXX.XXX.142.1

Pokud se rozhodnete pro nádherné, horské, nebo zpěváky, tak můžu nabídnout.

vave

5.1.2017 19:14
vave

XXX.XXX.139.171

Kuchni husi a kup párek číňanů ;) nechat venku a nic neřešit.

5.1.2017 19:36
Ilderson

XXX.XXX.110.107

vave napsal(a):
Kuchni husi a kup párek číňanů ;) nechat venku a nic neřešit.

, taky možnost

Přidejte reakci

Přidat smajlík