Hanz chovatel?

XXX.XXX.124.45
Chtel bych se zeptat zdali budou na burze alespon prodejci krmiv a chovatelskych doplnku kdyz bude zakaz prodeje ptactva z duvodu ptaci chripky.
Uživatel s deaktivovaným účtem

medvěd72
napsal(a):
Na stránkách výstaviště je zpráva, že burza se v lednu nebude konat.
Bohužel je to tak.
BURZA 15.1.2017 SE NEKONÁ
Publikováno 10.1.2017 (stránky výstaviště Kroměříž)
Z důvodu ptačí chřipky rozhodl ústavní ředitel Státní veterinární správy o zákazu konání výstav drůbeže, okrasného ptactva a holubů minimálně do konce ledna s možností prodloužení. Z TOHOTO DŮVODU SE BURZA V NEDĚLI 15.1.2017 NEBUDE KONAT.
Uživatel s deaktivovaným účtem

moravák
napsal(a):
BURZA 15.1.2017 SE NEKONÁ
Publikováno 10.1.2017 (stránky výstaviště Kroměříž)
Z důvodu ptačí chřipky rozhodl ústavní ředitel Státní veterinární správy o zákazu konání výstav drůbeže, okrasného ptactva a holubů minimálně do konce ledna s možností prodloužení. Z TOHOTO DŮVODU SE BURZA V NEDĚLI 15.1.2017 NEBUDE KONAT.
Jo jo bohužel.
Prodám Avicentru různé druhy, proso žl.10 - zelené 12-, černou slunečnici 14 -.Odběr v Ostrožské Nové Vsi, tel.603 759 799.
Latimeria

XXX.XXX.71.4
Burza s ptákama byt nemosí, já si dám klobásku /nebo aj negdy dvě/ a pivo a potem kalíšek, a potem eśtě jeden, poohlédám se po robách a burza moźe skonćit, no né?
Runa
napsal(a):
Jsem prodejce krmiva z burzy v Kroměříži.V sobotu 4.2.2017 pojedu na trase Slavkov u Brna, Rousínov, Hulín, Holešov s krmením.Kdo by měl zájem pošlete mi váš email nebo telefoní číslo a já vám pošlu celou nabídku i s cenami.Tel: 775881878.Palán.
Nahodou směr Ostrava nejezdite?