Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

mattyr

10.1.2017 13:19
mattyr

XXX.XXX.172.46

Nazor na zruseni burz v lednu? Myslite si ze v unoru uz budou povolene?

10.1.2017 13:33
raf578

XXX.XXX.232.225

mattyr napsal(a):
Nazor na zruseni burz v lednu? Myslite si ze v unoru uz budou povolene?

Nikdo neví co bude zítra.

10.1.2017 16:56
josef26

XXX.XXX.144.38

Ja vim co bude zitra dalsi den

10.1.2017 17:03
filipverner

XXX.XXX.10.23

A jaké burzy jsou zrušeny.. Burza Břeclav v neděli bude ? a Krškany ?

10.1.2017 17:19
josef26

XXX.XXX.144.38

Kamos mi rikal ze burza v Litovli nebude. (jestli nekecal) jeho strejda ze prej volal do Litovle tomu majitelovy ohledne burzy ze nebude ( ptaci chripka ) tak nevim co jine burzy kdyz nekdo napsal ze je to zakazane vystavovat, burzy, a podobne ( podle zakonu je to prej zakazane tak ja nevim )
at se poserou scelou ptaci chripkou

10.1.2017 17:20
hzp

XXX.XXX.83.72

filipverner napsal(a):
A jaké burzy jsou zrušeny.. Burza Břeclav v neděli bude ? a Krškany ?

To je dřina co kliknout na vedlejší vlákno, že jo?

10.1.2017 17:38
filipverner

XXX.XXX.10.23

Nenašel jsem..

10.1.2017 17:39
filipverner

XXX.XXX.10.23

Už ano.

10.1.2017 17:42
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Tady bylo otevřeno velice závažné téma Ptačí chřipka.
Dochází k vybíjení stovek ptáků a tím někdy i k likvidaci mnohých podnikatelů. A likvidace chovu drobnochovatelů, jejichž drůbež se mnohdy z chalupy ani nedostane je nepochopitelná. Ptáci jsou asi zdraví, ale mají smůlu, jsou blízko ohniska.
Proč to píšu?
Zde pár jedinců zajímá, jestli bude burza, aby mohli prodat několik andulek.
Zakázat veškeré hromadné přesuny i burzy zvířat dokud se situace nezlepší, to je vpořádku, ale vybíjet vše v jakémsi okruhu kolem ohniska mně připadá zvláštní. Zatím jsem se nedozvěděl z vyjádření kompetentních osob na základě čeho byl průměr pásma stanoven. Snad to nědo ví.
A to je má otázka do diskuze.

10.1.2017 17:52
kamelot

XXX.XXX.243.19

10.1.2017 17:59
simacek123

XXX.XXX.142.1

A ujde nam za tu dobu něco?neutece a bude to jako vždy to same.

Papoušci

10.1.2017 19:14
 Papoušci

XXX.XXX.3.106

Všechny burzy do konce ledna zrušeny.

10.1.2017 19:31
mivi

XXX.XXX.70.206

Burza Přeštice 21.01.2017 ZRUŠENA. M. Vít.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.1.2017 19:32

A co Babišovi kuřata a slepice, ty asi vybíjet nebudou, co?

10.1.2017 22:04
max.

XXX.XXX.208.61

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A co Babišovi kuřata a slepice, ty asi vybíjet nebudou, co?

Zažádá si o vyjímku, která mu bude jistojistě schválena

11.1.2017 00:11
eli22

XXX.XXX.181.33

Mně by teda vůbec nevadilo, kdyby burzy byly zrušeny navždy

papala

11.1.2017 05:57
papala

XXX.XXX.211.160

eli22 napsal(a):

A mě by zase nevadilo, kdyby jste sem přestala psát tyto vaše bludy. Taky na burzy nejezdím prodávat ale potkat se s přáteli a pokecat.

11.1.2017 06:53
hzp

XXX.XXX.83.72

Tak snad jediné, co je pozitivní, že k tomu došlo právě teď, když už k tomu muselo dojít. Na podzim by to bylo horší.
Je Vám jasné, jaké budou podmínky pro svody až to zase povolej, že jo?

ikor

11.1.2017 08:20
ikor

XXX.XXX.122.213

eli22 napsal(a):

Moj sused zas tvrdy inak podla necho by mochi všeto vibyť ked on nemá tak nag nemá nikto.

11.1.2017 09:22
pokorny

XXX.XXX.44.192

eli22 napsal(a):

Někdo vás tam nutí jezdit? A nám ostatním je dopřejte.

prco

11.1.2017 09:27
prco

XXX.XXX.160.180

eli22 napsal(a):

Pani zabudla používať rozum pri písaní tohto textu, tak jéj to prosím odpuste čo napísala, já ji odpustil

11.1.2017 09:28
eli22

XXX.XXX.181.33

pokorny napsal(a):
Někdo vás tam nutí jezdit? A nám ostatním je dopřejte.

Já vám to klidně dopřeju, jen jsem tady řekla svůj názor, tak jako říkáte názory vy, takže klídek !

necpertd

11.1.2017 09:33
necpertd

XXX.XXX.172.46

eli22 napsal(a):
Já vám to klidně dopřeju, jen jsem tady řekla svůj názor, tak jako říkáte názory vy, takže klídek !

O vase nazory tady nikdo nestoji.

11.1.2017 10:42

necpertd napsal(a):

No, hlavně, že Vám to tady slušně " stojí ".

Unknown

11.1.2017 10:48
Unknown

XXX.XXX.181.33

necpertd napsal(a):

Koukám, že je tady spousta trotlů, viz vy papala a jím podobní, kteří nejsou intelektuálně ani schopni si vyplnit profil. Takže doporučuju si těhle buranů nevšímat. . Většinou se jedná za komplexované lidi a zajímavý je, že jsou to převážně chlapi. U nás na "koňáckém" webu to jednu dobu bylo podobné, pak jsme se těchto imbecilů konečně zbavili.

zitus

11.1.2017 10:57
zitus

XXX.XXX.160.180

Unknown napsal(a):
Koukám, že je tady spousta trotlů, viz vy papala a jím podobní, kteří nejsou intelektuálně ani schopni si vyplnit profil. Takže doporučuju si těhle buranů nevšímat. . Většinou se jedná za komplexované lidi a zajímavý je, že jsou to převážně chlapi. U nás na "koňáckém" webu to jednu dobu bylo podobné, pak jsme se těchto imbecilů konečně zbavili.

Ty seš se též nevyznamenala svím príspevkem, text a názor te prozradil.

papala

11.1.2017 11:42
papala

XXX.XXX.211.160

Unknown napsal(a):

Ano přesně napsané podle sebe soudím tebe a že mi jsme si z Vašeho vyplněného profilu početli. Teď jste mě pobavil

11.1.2017 17:19
saola

XXX.XXX.200.67

Jen spekuluji, ono to ani tak třeba není o tom, že by Vám Eli22 burzu jako takovou nepřála, ale možná jde o zacházení s ptáky a zbytečný stres pro ně. Chápu, že je nepoměrně těžší dostat kupce domů. Nicméně neomlouvá to špatné zacházení s ptáky, malé klece, špínu a stres, často bez krmení, v cizím prostředí, nevhodných teplotních podmínkách, o zacházení ve výkupu radši někdy ani nemluvě. Vždyť si vemte, jaké pozdvižení vyvolalo nařízení o minimální velikosti klecí na burze. To bylo řečí – to se mi nevejde do auta, kdesi cosi, viz zdejší vlákno níže. Byla jsem párkrát na Kladně či na Exotice v Lysé, ale už tam nejezdím...je mi jich líto.
Pokud kupuju papouška (doufám, že v nejbližší době nebude třeba a současní budou dále prospívat ), tak pouze u chovatele.

11.1.2017 17:38

...

11.1.2017 17:56

Lidi, co se hádáte o kraviny, nalevo rakety, napravo černý mor a Vy se tady hádáte o blbostech .

11.1.2017 18:16
Naty1

XXX.XXX.47.70

Fauna trhy Ostrava( 15.1.2017) se konat budou, pouze tam nebudou ptáci(exoti, holubi, drůbež). Prodej chovatelských potřeb, krmení, psi, kočky, akvaristika a nevím co ještě bude.
http://ostravske.faunatrhy.cz/.

11.1.2017 18:37
pterodactyll

XXX.XXX.190.98

Burzy přes zimu klidné zavřít. Soběslav a Telč - krmení stejná cena jako ve zverimexu i vyšší. A pro ptáky je lepši aby byli doma. Když mě oslovi výkupčík, že mě dá za andulku 40kč mam chuť ho praštit.

zitus

11.1.2017 18:49
zitus

XXX.XXX.160.180

pterodactyll napsal(a):
Burzy přes zimu klidné zavřít. Soběslav a Telč - krmení stejná cena jako ve zverimexu i vyšší. A pro ptáky je lepši aby byli doma. Když mě oslovi výkupčík, že mě dá za andulku 40kč mam chuť ho praštit.

A já by som ich zavrela klidne zas cez leto.

H5N8

12.1.2017 11:32
12.1.2017 12:04
waltin

XXX.XXX.1.173

V Týništi burza je, ale též bez exotů a drůbeže - viz úvodní stránka webu chovatelů Týniště n. O.

12.1.2017 13:17
modrohlavej

XXX.XXX.225.135

pterodactyll napsal(a):

Pokud jste si nevšiml tak prodejce krmení v Soběslavi a v Telči ve stodole je jeden a ten samí, musíte v Telči navštívi jiného prodejce krmení a to jesltli ve zverimexu mají proso za 10 kč a slunečnici za 14 kč tak to jste na jiné planetě.

12.1.2017 13:21
eli22

XXX.XXX.181.33

saola napsal(a):
Jen spekuluji, ono to ani tak třeba není o tom, že by Vám Eli22 burzu jako takovou nepřála, ale možná jde o zacházení s ptáky a zbytečný stres pro ně. Chápu, že je nepoměrně těžší dostat kupce domů. Nicméně neomlouvá to špatné zacházení s ptáky, malé klece, špínu a stres, často bez krmení, v cizím prostředí, nevhodných teplotních podmínkách, o zacházení ve výkupu radši někdy ani nemluvě. Vždyť si vemte, jaké pozdvižení vyvolalo nařízení o minimální velikosti klecí na burze. To bylo řečí – to se mi nevejde do auta, kdesi cosi, viz zdejší vlákno níže. Byla jsem párkrát na Kladně či na Exotice v Lysé, ale už tam nejezdím...je mi jich líto.
Pokud kupuju papouška (doufám, že v nejbližší době nebude třeba a současní budou dále prospívat ), tak pouze u chovatele.

Je to přesně tak. Za prvé je mi těch ptáků líto. Většinou se hned na první burze neprodají a další týden cestují na jinou burzu nacpaní v přepravkácj. Za druhé když tam vidím často skokany, bojím se, že si do chovu něco donesu. Jenom jednou, před nějakými pěti lety, jsem chtěla na burze výjimečně koupit astrilda rákosního. Jenže jsem se nedočkala ani po dvaceti minutách majitele. Asi si právě povídal u klobásy a piva. Na burzy jsem pak už jezdila jen pro krmivo, které prodávají venku, než jsem zjistila, že když si ho objednám, vyjde to nastejno.
Papoušky kupuji taky pouze u chovatele, a to ještě u těch, kdo mají dobré reference.

lusy

12.1.2017 16:48
lusy

XXX.XXX.160.180

eli22 napsal(a):
Je to přesně tak. Za prvé je mi těch ptáků líto. Většinou se hned na první burze neprodají a další týden cestují na jinou burzu nacpaní v přepravkácj. Za druhé když tam vidím často skokany, bojím se, že si do chovu něco donesu. Jenom jednou, před nějakými pěti lety, jsem chtěla na burze výjimečně koupit astrilda rákosního. Jenže jsem se nedočkala ani po dvaceti minutách majitele. Asi si právě povídal u klobásy a piva. Na burzy jsem pak už jezdila jen pro krmivo, které prodávají venku, než jsem zjistila, že když si ho objednám, vyjde to nastejno.
Papoušky kupuji taky pouze u chovatele, a to ještě u těch, kdo mají dobré reference.

Vážená kolegine dejte si to v té hlavičce konečne do porádku, tie blbosti co tu píšete o pivu a klobáse vetšina lidi nezaujíma, ďekujeme za pochopení.

12.1.2017 17:11
kkki

XXX.XXX.54.213

eli22 napsal(a):

Dobrý den a kde objednáváte to krmivo, že vyjde cenově nastejno, jak na burze, děkuji.K.

12.1.2017 17:21
simacek123

XXX.XXX.142.1

No a od ukonceni burz jsme zase u krmiva, ELI vam tezko odpovi, hleda nebo spise srovnava dve věci.Krmivo na burzách je psano v inzerci, na e-shopech je sice krmivo tak nejak v cene ale je tam DPH a doprava.Rozumne je kdo ma vetsi chov kupovat ve velkoskladech, ale i tam je drazsi nez primo u zemedelce kde letos napr:proso za 6kc, slunecnice 10kc a jiné zrniny tez, najdeme v inzerci. Ale jak je bezne a pochopitelne tak každý si chce přivydělat a tak da cenu vetsi.kazdy ma moznost nakoupit za levno a draž prodat ovšem za prepokladu ze pro to něco udela.Peceni holuby nam nikdy padat sami do huby nebudou.

12.1.2017 18:36
abc11

XXX.XXX.217.86

eli22 napsal(a):

Nejlíp bude, když diskuzi vynecháte. Bude to přínos pro všechny.

12.1.2017 18:48
eli22

XXX.XXX.181.33

abc11 napsal(a):

Chápu. Vy jako prodejce budek, přenosek a krmení jste na burzách závislý! Ale to víte, že Vám je nevezmou. A kdybyste chtěl poradit, jak na vyplnění profilu, tak jsem Vám zcela k dispozici. .

zitus

12.1.2017 21:05
zitus

XXX.XXX.160.180

eli22 napsal(a):
Chápu. Vy jako prodejce budek, přenosek a krmení jste na burzách závislý! Ale to víte, že Vám je nevezmou. A kdybyste chtěl poradit, jak na vyplnění profilu, tak jsem Vám zcela k dispozici. .

Abc má naprostou pravdu.

12.1.2017 23:18
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

abc11 napsal(a):

Producenti (výrobcovia, chovatelia/množitelia...) kroťte sa v útokoch na názory dámy. Nie všetci sme diskutéri bez citu a lásky k svojim domácim miláčikom - priateľom - zvieratám.

Cel

13.1.2017 11:58
Cel

XXX.XXX.226.103

lusy napsal(a):
Vážená kolegine dejte si to v té hlavičce konečne do porádku, tie blbosti co tu píšete o pivu a klobáse vetšina lidi nezaujíma, ďekujeme za pochopení.

Nenapadlo vás někdy že Eli22 může mít i pravdu? A k výrokům Lusy se nebudu vůbec vyjadřovat to je kapitola sama o sobě snad by mohl doktor Chocholoušek.

ikor

13.1.2017 12:27
ikor

XXX.XXX.122.213

kkki napsal(a):
Dobrý den a kde objednáváte to krmivo, že vyjde cenově nastejno, jak na burze, děkuji.K.

U rolnika a vinde to za polovicu ako na burze.

13.1.2017 13:25
J.G.

XXX.XXX.2.133

Tak opět super debata ohledně krmení. Opět řešíte jenom cenu. By mě zajímalo, kolik ti, co řeší, jestli koupí proso za 9 nebo za 10, utratí za ovoce, zeleninu, atd. A už jen pohledová kvalita je mnohdy úplně někde jinde, ale to už se vlastně neřeší. Jde přece o cenu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík