Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.1.2017 10:45
žolik

XXX.XXX.135.191

Nemám čas tu prehľadávať diskusie ktorá burza sa koná a nekoná ohľadne chrípky, chcem len vedieť či bude burza v NITRE, nevadí, že bez vtáctva a kedy?

13.1.2017 11:49
zbirka

XXX.XXX.250.205

žolik napsal(a):
Nemám čas tu prehľadávať diskusie ktorá burza sa koná a nekoná ohľadne chrípky, chcem len vedieť či bude burza v NITRE, nevadí, že bez vtáctva a kedy?

Vážení chovatelia,

dovoľte mi upozorniť Vás, že z dôvodu nepriaznivej nákazovej situácie na vtáčiu chrípku na Slovensku a v Európe vydala Štátna veterinárna a potravinová správa nariadenie na zákaz konania Burzy exotov. Tento zákaz platí až do odvolania. Priebežne si sledujte našu webovú stránku www.agrokomplex.sk
Ďakujem za pochopenie.

S pozdravom

Ing. Eva Borbélyová.

1.2.2017 15:41
cistic

XXX.XXX.242.197

zbirka napsal(a):
Vážení chovatelia,

dovoľte mi upozorniť Vás, že z dôvodu nepriaznivej nákazovej situácie na vtáčiu chrípku na Slovensku a v Európe vydala Štátna veterinárna a potravinová správa nariadenie na zákaz konania Burzy exotov. Tento zákaz platí až do odvolania. Priebežne si sledujte našu webovú stránku www.agrokomplex.sk
Ďakujem za pochopenie.

S pozdravom

Ing. Eva Borbélyová.

Dobrý den, dnes som sa dopočul že burza v Nitre je zakazaná ešte aj v marci, nevie niekdo čo je na tom pravda, ďakujem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík