SkupinaF

XXX.XXX.171.25
eli22
napsal(a):
Zdravím. Co si myslíte o člověku, který skupuje žaky bez kroužku, čipu a dokladů? Jak s nimi pak asi naloží?
Idú na UKRAJINU, alebo...
lumpicek

XXX.XXX.0.243
eli22
napsal(a):
Alebo čo? . A někdo taky nabízí zajištění potřebných dokladů. Teda falešných? Ptám se asi blbě, naivně, ale zajímá mě to.
Neřešte to zde, jděte na policii, to nemáte nic jiného na práci, než poukazovat na druhé, máte to v genech, tak se snažte.Nejhorší srážka je s v...m, nebo mi..ou.
kakao

XXX.XXX.195.189
Eli22 je nejlepší chovatelka ve střední evropě a všem tady dokáže dobře poradit i když nějaký konkrétní druh ke kterému radí zná jen z atlasu, tak se do ní prosím nenavážejte. Děkuji.
Pbfaktor

XXX.XXX.226.103
eli22
napsal(a):
Zdravím. Co si myslíte o člověku, který skupuje žaky bez kroužku, čipu a dokladů? Jak s nimi pak asi naloží?
Vůbec by nebylo od věci kdyby si koupil i eli22.Byl by pokoj.
kakao
napsal(a):
Eli22 je nejlepší chovatelka ve střední evropě a všem tady dokáže dobře poradit i když nějaký konkrétní druh ke kterému radí zná jen z atlasu, tak se do ní prosím nenavážejte. Děkuji.
Kdyby tihle moji prckové uměli mluvit, tak z nich určitě vypadne něco o moc chytřejšího, než je Váš infantilní příspěvek. Ale jinak v pohodě, já se bavím .