Inzerát pana Srpa na 2 kusy kakadů růžové

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

zako750

28.1.2017 18:33
zako750

XXX.XXX.199.251

Upozorňuji chovatele aby si dali velký pozor na zmíněnou osobu. Má 2 kakady růžové v kleci velikosti pro andulku, práci si navzájem ukousali křídla, nejsou už na nic, utracení jim bude vysvobození, Ještě jsem neviděl takto trápit ptáky a to nechtějte ani vědět, jak ty klece vypadali.

Jura 302

28.1.2017 18:36
Jura 302

XXX.XXX.201.50

Holt někteří chovatelé jsou hovada.

28.1.2017 19:24
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

zako750 napsal(a):
Upozorňuji chovatele aby si dali velký pozor na zmíněnou osobu. Má 2 kakady růžové v kleci velikosti pro andulku, práci si navzájem ukousali křídla, nejsou už na nic, utracení jim bude vysvobození, Ještě jsem neviděl takto trápit ptáky a to nechtějte ani vědět, jak ty klece vypadali.

A jak mám poznat, že Vaše informace je věrohodná?
Jak víte, že jsou na utracení? Moje samice žaka byla bez vady a oškubala se po koupi tak, že byla jako sup. Dnes je téměř bez chyby a snad konečně zahnízdí, má krásně vyhrabaný důlek v buce a hlídá si ji. Trvalo to skoro 3 roky. Nebyla to vina prodávajícího, až na to, že jí chyběly drápky. Tvrdil, že je ukousl samec, ale prsty jí v jeho podmínkách umrzly. Do roka u mě přišla o další dva články a pak byl pokoj.
Jak víte, že si ti ptáci okousali křídla dokonce navzájem u dotyčného? Jak dlouho jsou v té malé kleci.?
Napište: Vím, že chovatel je gauner, mám pro to ty a ty poznatky, nechci říct důkazy, abych nevypadal jako policista, pozor ať někdo nenaletí. V případě pochybností se na mě můžete obrátit interně. Všichni poctiví chovatelé to uvítají.
Pakliže nejste tak statečný, tak raději mlčte. Někdo by si mohl myslet, že jde o konkurenční boj.

28.1.2017 23:06
petajz

XXX.XXX.144.34

Moudivláček napsal(a):
Jak víte, že jsou na utracení? Moje samice žaka byla bez vady a oškubala se po koupi tak, že byla jako sup. Dnes je téměř bez chyby a snad konečně zahnízdí, má krásně vyhrabaný důlek v buce a hlídá si ji. Trvalo to skoro 3 roky. Nebyla to vina prodávajícího, až na to, že jí chyběly drápky. Tvrdil, že je ukousl samec, ale prsty jí v jeho podmínkách umrzly. Do roka u mě přišla o další dva články a pak byl pokoj.
Jak víte, že si ti ptáci okousali křídla dokonce navzájem u dotyčného? Jak dlouho jsou v té malé kleci.?
Napište: Vím, že chovatel je gauner, mám pro to ty a ty poznatky, nechci říct důkazy, abych nevypadal jako policista, pozor ať někdo nenaletí. V případě pochybností se na mě můžete obrátit interně. Všichni poctiví chovatelé to uvítají.
Pakliže nejste tak statečný, tak raději mlčte. Někdo by si mohl myslet, že jde o konkurenční boj.

Překvapuje mne že zrovna vy takový poctivý čtenář zdejší diskuze takto reagujete.Nedávno zde zako 750 popisoval svoje osobní zkušenosti s tímto chovatelem a nabídkou jeho kakaďáků růžových.Že by jste toto zrovna vy přehlédl?

29.1.2017 07:53
milanplšek

XXX.XXX.144.38

Moudivláček napsal(a):

Pane sleduji uz delsi dobu ze vam asi hodne chyby drivejsi totalitni rezim /povisovani se, udavani atd./ Dnes uz se muzete realizovat jen na techto internetovych diskusich. Vsechno vite, vsude jste byl od vseho mate klice

29.1.2017 08:40
torooo

XXX.XXX.10.42

Přesně tak skoro neexistuje téma, kde by nebyl Moudivláček. Všechno zná, všude byl. S obrovskou nelibostí nese to, že diskuze je anonimní. Mockrát chtěl aby se mu diskutěři legalizovali. Asi opravdu pozůstatek z dob minulých. Nejlepší je, že když už není téma, kde by se mohl vyonanovávat kecama a chytrostí, tak si ho založí. Jako nedávno téma o diskuzi na i fauna. Ten člověk nemap co dělat a myslí si, že je nejchytřejší na světě, proto to tady do nás pořád cpe.

29.1.2017 15:13
barp58

XXX.XXX.20.37

zako750 napsal(a):

Jo pan Srp a jeho známý lék Janas. Může ho dovézt na čtyřkolce, kterou mě před lety nabízel za kakady bílé. Je to divný patron, telefon většinou vypnutý.

29.1.2017 15:49
cistic

XXX.XXX.160.57

zako750 napsal(a):

A kde máte nejaké dokezy, nakoĺko to zaváńa ohovaraním a trestným oznámením.

lumpicek

29.1.2017 16:04
lumpicek

XXX.XXX.0.243

cistic napsal(a):

Dobrý den, on pán zažil na vlastní kůži jednání pana Srpa.Hledejte v tématu v odkaze příspěvek "zako750".

https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/diskuse/detail/3236652/pozor-na-podvodnika.

29.1.2017 16:08
barp58

XXX.XXX.20.37

cistic napsal(a):

Asi u něho byl osobně, ne? Jak by to jinak mohl vědět v jakých podmínkách je má.

29.1.2017 16:42
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

milanplšek napsal(a):
Pane sleduji uz delsi dobu ze vam asi hodne chyby drivejsi totalitni rezim /povisovani se, udavani atd./ Dnes uz se muzete realizovat jen na techto internetovych diskusich. Vsechno vite, vsude jste byl od vseho mate klice

Interně odpovídám. Nebo to zde není diskuze, za účast v které jsem kritizován?

zako750

29.1.2017 17:08
zako750

XXX.XXX.199.251

Moudivláček napsal(a):
Interně odpovídám. Nebo to zde není diskuze, za účast v které jsem kritizován?

Dobrý den,
Můžu vám říci, že už jsem viděl v životě cokoli, ale něco tak příšerného jsem nezažil.
Obá kakaďáci narvaní stabilně v kleci 60x 40 cm navzájem se rvou, odkousaná křídla, všude na nich čerstvá krev... na spodu klece vrstva, kterou 2 roky nikdo nečistil...Kdo to má blízko, zajeďte se tam na ně podívat a uvidíte tu hrůzu na vlastní oči! Je to jednoznačné týrání zvířat, to se musí vidět. Vezl jsem pánovi na výměnu dokrmeného žaka za tyto 2 kakaďáky, jedna cesta 400 km, stačí vám to?

29.1.2017 17:12
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

zako750 napsal(a):
Dobrý den,
Můžu vám říci, že už jsem viděl v životě cokoli, ale něco tak příšerného jsem nezažil.
Obá kakaďáci narvaní stabilně v kleci 60x 40 cm navzájem se rvou, odkousaná křídla, všude na nich čerstvá krev... na spodu klece vrstva, kterou 2 roky nikdo nečistil...Kdo to má blízko, zajeďte se tam na ně podívat a uvidíte tu hrůzu na vlastní oči! Je to jednoznačné týrání zvířat, to se musí vidět. Vezl jsem pánovi na výměnu dokrmeného žaka za tyto 2 kakaďáky, jedna cesta 400 km, stačí vám to?

Děkuji a rád bych s Vámi interně komunikoval. Sám bych tomu nevěřil, že je to možné. Jsem ze staré školy.

zako750

29.1.2017 17:14
zako750

XXX.XXX.199.251

Moudivláček napsal(a):
Děkuji a rád bych s Vámi interně komunikoval. Sám bych tomu nevěřil, že je to možné. Jsem ze staré školy.

Pošlete mně váš tel. na zakin@seznam.cz
Já vám zavolám.

zako750

29.1.2017 17:15
zako750

XXX.XXX.199.251

Zakin700@seznam.cz
Opravuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík