dudi

XXX.XXX.120.43
Chci se zeptat jestli bude uz ted burza i s vykupem nebo prodejem ptactva...nebo co tam vlastne bude...dik.a co povezete...
Pbfaktor

XXX.XXX.226.103
dudi
napsal(a):
Chci se zeptat jestli bude uz ted burza i s vykupem nebo prodejem ptactva...nebo co tam vlastne bude...dik.a co povezete...
Příteli burzy s ptactvem jsou zakázány.
dudi
napsal(a):
Dobrý den.Nepovezu nic protože se nesmí s ptactvem a byla by to zbytečná cesta.Po zkušenostech z Přerova a Hodonína kde přišlo pár lidí to nemá smysl.
luck
napsal(a):
Dobrý den.Nepovezu nic protože se nesmí s ptactvem a byla by to zbytečná cesta.Po zkušenostech z Přerova a Hodonína kde přišlo pár lidí to nemá smysl.
Mám stejný názor.Tak akorát vyřešit kde koupit krmení.Ale myslím si že ani to není problem vždyť ti prodejci krmení mají svoje sklady.Tak ve finále je jedno jestli jedu 100 km na burzu nebo si zajedu 40 km k prodejci krmiva.
ikor

XXX.XXX.118.174
Klo
napsal(a):
Mám stejný názor.Tak akorát vyřešit kde koupit krmení.Ale myslím si že ani to není problem vždyť ti prodejci krmení mají svoje sklady.Tak ve finále je jedno jestli jedu 100 km na burzu nebo si zajedu 40 km k prodejci krmiva.
Ja nechápep chovaťelov prečo si nekupia krmivo na celí rok.ja mám ca.1000 kus.vtáctva a po žatve kupím na celí rok.a mám pokoj.
dudi

XXX.XXX.120.43
Ale uz by mohly, uz me to chybý
ikor

XXX.XXX.118.174
dudi
napsal(a):
Ale uz by mohly, uz me to chybý
Aj mne chyby ale burza ne krmivo.
tytan

XXX.XXX.83.10
ikor
napsal(a):
Ja nechápep chovaťelov prečo si nekupia krmivo na celí rok.ja mám ca.1000 kus.vtáctva a po žatve kupím na celí rok.a mám pokoj.
Ale krmivo si každý može na burzu ísť kúpiť, to sa predsa na určitých konaných burzách predáva, horšie to je z nákupom a predajom vtáctva.
Jozef 1956

XXX.XXX.19.30
Ja zasa nechape preco vnucujes svoje rozhodnutie inym kazdeho vec nie,.
Filip2510

XXX.XXX.10.23
Zdravím všechny chovatele !
V neděli pojedu vykupovat ptáky k Břeclavi.
Pokud máte něco na prodej zavolejte na telefon 723733655.
Nebo napiště na email : chovpapousku@atlas.cz.
ikor
napsal(a):
To ti vaši početní svěřenci nemají moc pestrý jídelníček.Když čekáte na žně a po žních si nakoupíte na celý rok.Vezmu li v úvahu co se zde pěstuje tak toho opravdu moc není.A co z toho ještě ve vašem okolí tak nevím.
tytan

XXX.XXX.83.10
Filip2510
napsal(a):
Zdravím všechny chovatele !
V neděli pojedu vykupovat ptáky k Břeclavi.
Pokud máte něco na prodej zavolejte na telefon 723733655.
Nebo napiště na email : chovpapousku@atlas.cz.
Dúfam že vám dá ponuku vtákov aj niekto z RVPS ČR.
ikor

XXX.XXX.35.253
Klo
napsal(a):
To ti vaši početní svěřenci nemají moc pestrý jídelníček.Když čekáte na žně a po žních si nakoupíte na celý rok.Vezmu li v úvahu co se zde pěstuje tak toho opravdu moc není.A co z toho ještě ve vašem okolí tak nevím.
Uroda je všade len raz do roka kupuju asi tak 10-druhu jadrové. a ovoce zeleni mám svoj alebo kupim pokusku doma.aj piškotky.
ikor

XXX.XXX.35.253
Klo
napsal(a):
Mohl bych vědět těch 10 druhů?Zajímá mě to a děkuji za odpověď.
Proso, slnečnica rozné farby, ovos celé, ovos nahy, konope, mongo, senegal, muhar, lesknica, pšenica, kukurica, repka, orehi, arašidi,.
ikor

XXX.XXX.35.253
Klo
napsal(a):
Škoda že nemáte profil a nedá se vám poslat soukromá zpráva.
Možťe napisať sem som madar južného slovenska.
Zdiša
napsal(a):
Nekupuji na celý rok krmivo, protože nemám místo!
Krmio koupis vsade na burzách i v tuto dobu, jestli nechces nekam jezdit jsou od toho dopravci, je spousta nabídek, klikat umis ne? A jestli mas něco naprodej je to ještě lepsi jelikož vykup se v tuhle rocni dobu prehani, dojedou si a ceny jsou srovnatelne s cenami co byvali na stole.A jestli někdo něco potřebuje koupit tak si jako ja radeji zajedu k chovateli, aspon uvidíš chov a nedoneses z burzi nezname.chovu a lovu zdar.
ikor
napsal(a):
Možťe napisať sem som madar južného slovenska.
Ne nerad bych se vás veřejně dotkl.Pokud jste doopravdy Maďar tak k vám mám pochopení.Před 53 roky jsem si odpykával základní vojenskou službu na východě Slovenska a ve stráži jsme měli Maďara ten jednou doběhl ze stráže a říkal že už bude jaro.Když jsme se ho ptali jak na to došel říkal.Já už viděl toho ptáka co nosí med.
Klo
napsal(a):
Ne nerad bych se vás veřejně dotkl.Pokud jste doopravdy Maďar tak k vám mám pochopení.Před 53 roky jsem si odpykával základní vojenskou službu na východě Slovenska a ve stráži jsme měli Maďara ten jednou doběhl ze stráže a říkal že už bude jaro.Když jsme se ho ptali jak na to došel říkal.Já už viděl toho ptáka co nosí med.
Taky jsme měli na vojně slovenského maďara, jmenoval se Laco, ale v kuchyni, sice to byl masakr, ale do teď si na něj sem tam vzpomenu, je to už 28 roků
vajz

XXX.XXX.194.170
Zdravím všechny příznivce a návštěvníky Břeclavské burzy, vzhledem k pokračujícímu výskytu ptačí chřipky se únorová burza nekoná.Navíc, na polovině parkovací plochy vedle haly, jsou hromady sněhu, které sem navezly při úklidu města.Do 19.března, kdy už burza bude, snad sluníčko zamaká a
ty hromady zmizí.Budeme se na Vás těšit.
Za OO Břeclav jednatel Milan Judas.
prco

XXX.XXX.83.10
vajz
napsal(a):
Zdravím všechny příznivce a návštěvníky Břeclavské burzy, vzhledem k pokračujícímu výskytu ptačí chřipky se únorová burza nekoná.Navíc, na polovině parkovací plochy vedle haly, jsou hromady sněhu, které sem navezly při úklidu města.Do 19.března, kdy už burza bude, snad sluníčko zamaká a
ty hromady zmizí.Budeme se na Vás těšit.
Za OO Břeclav jednatel Milan Judas.
Tak a je vymaľované, úprimnú sústrasť kto tam chcel ísť, príjemné dni do nasledujúcej burzy.