Kardinál červený, zkušenosti

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.2.2017 19:26
valapka

XXX.XXX.130.148

Dobrý vecer, rad by som, ak by chovatelia týchto krasnych vtákov napísali, ake krmivo pre nich odporúčajú, mimo sezóny, pocas hniezdenia plus ine skusenosti.
Kľudne napíšte aj značku krmiva, budem rad. Ake doplnky používajú, ako vidía najčastejšie problemy a ako im predchádzať. Bežne informácie clovek nájde na nete, skor ma zaujímajú praktické rady. Dakujem Valápka
Ps: uvažujem nad kupou a chcem byt dobre nachystany, nech mam radost a nie oči pre plač.

16.2.2017 22:13
cecetka

XXX.XXX.71.99

Dobrý den, předpokládám, že se mnou budete souhlasit, že se jedná do jisté míry o dost nepřehlédnutelnou investici. V tom případě Vás zrazuji od rad, které se dozvíte na tomto fóru, stejně jako třeba i od povídání, které jste si nedávno mohl přečíst v nové Exotě. Měl jsem několik párů samozřejmě včetně odchovů, ale je to už dvacet let a nezlobte se, nepovažuji to za neslušné, jestli se vyjádřím, že všechno, co Vám mohu poradit přece jen přesahuje možnosti téhle rubriky. Stejně jako se vymyká mým možnostem, abych s Vámi takové poradenství vedl jen tak z dlouhé chvíle formou e-mailových zpráv. Doporučuji, sežeňte někoho, ke komu to nemáte daleko a kdo s nimi prožil to co já, navštivte jej, proberte to, potom mi třeba zavolejte a můžem se domluvit nejdříve na možném delším hovoru na Váš účet, protože navštívit mne ze Slovenska asi taky nebude sranda a já Vám nezávisle na tom, co budete vědět od toho předchozího, budu vyprávět o svých zkušenostech s nimi a můžete si obojí informace sám porovnat a udělat si jasno. Zdravím, a přeji ať Vám to vyjde. Normálně taky nejsem zvyklý se tu zapojovat do diskusí a odpovídat na kdejakou ptákovinu, přiznám se, že vaše doznání v závěru mne asi přimělo k výjimce z mých zvyklostí.

16.2.2017 22:18
valapka

XXX.XXX.130.148

Dobrý vecer, dakujem za odpoved, rad sa za vami zastavím na kafe, poslem vam na mna telefon a mozme porozprávať, ked budete mat cas. Vážim si, ze ste ochotný mi poradiť, vtáky mam vyslovene pre radost, nech mi doma nieco pekne spieva a švitori pri terase :).

16.2.2017 22:29
valapka

XXX.XXX.130.148

Pan Brázdil, poslal som vam spravu cez ifaunu, pripadne mi zašlite kontakt na 00421917820305 dakujem.

17.2.2017 23:51
cecetka

XXX.XXX.71.99

Můžete mi zavolat během celé soboty nebo v neděli odpoledne. +420 607 185 296 - Brázdil.

Feďa

18.2.2017 13:26
Feďa

XXX.XXX.209.99

Dobrý den,
Červené Kardinály chovám od roku 1995. Mám 4 páry Červených a 2 pára Šedých. Pokud budete chtít jakoukoli radu, klidně se na mě obrattě na telefonu +420723265460. Rád poradím.

18.2.2017 17:54
valapka

XXX.XXX.130.148

Pani, obom vam dakujem za kontakty, ozvem sa a rad sa s vami pobavím, ako to urobit co najlepšie, nech mi prosperujú. Dakujem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík