Ahoj
Chová tady někdo (i v období hnízdění) kakariki čč ve venkovní voliéře spolu s nějakým jiným druhem ? Mám v plánu si je na jaře pořídit, ale četla jsem, že jsou prý někteří jedinci agresivní... Byly by ve společné voliéře s andulkama a korelama nebo jen ve voliéře 2 páry korel + 1 pár kakariků. Šlo by to nebo je dát radši zvlášť ? Rozměry voliéry nevím, nejsou ještě změřené. Děkuji za každou odpověď.
ŠárkaK
napsal(a):
Ahoj
Chová tady někdo (i v období hnízdění) kakariki čč ve venkovní voliéře spolu s nějakým jiným druhem ? Mám v plánu si je na jaře pořídit, ale četla jsem, že jsou prý někteří jedinci agresivní... Byly by ve společné voliéře s andulkama a korelama nebo jen ve voliéře 2 páry korel + 1 pár kakariků. Šlo by to nebo je dát radši zvlášť ? Rozměry voliéry nevím, nejsou ještě změřené. Děkuji za každou odpověď.
As to vyskousis tak pak zjistis, mozne je to ale většinou to dobrotu nedela.Diskuse je k H..., jelikož každý jedinec ci par je jiny, vseobecne receno jde i nejde.
pterodactyll
napsal(a):
Navíc je to podruhé co se na to ptáte, Podívejte se na to, již vám bylo odpovězeno.
Nic se od té doby nezměnilo. Kakariki vám polezou všude a byla by to náhoda, kdyby to fungovalo bez problémů.
Ano vím, že se ptám po druhé, ale potřebuji toho zjistit o nich co nejvíce. Každopádně děkuji za odpověď.
ŠárkaK
napsal(a):
Ano vím, že se ptám po druhé, ale potřebuji toho zjistit o nich co nejvíce. Každopádně děkuji za odpověď.
Navíc si troufnu předvídat, že ani na velikosti voliery to nebude mít vliv.
Zvídavost kakariků je veliká. Jde jen o to zda si to korely nechají líbit.
Většinou ano, ale najde se jedinec který bude svoje hnízdo bránit.
S andulkami většinou korely problém nemají, nechají se od andulek i vyhnat.
Když ale hnízdí andulka a kakariki, většinou problémy jsou.
Já to již nezkouším, měl jsem kakarika co nejdříve zabil zebřičky a pak dvě andulky.
Seděl vedle ní na bydle a najednou jí vzal za hlavu a ta jen spadla na zem.
Jiný pár s nimi hnízdil, ale rozhazoval jim hnízda.
Jestli se pustíte do zkoušení, tak hlídat může to být nepříjemné.
Hodně štěstí.
pterodactyll
napsal(a):
Navíc si troufnu předvídat, že ani na velikosti voliery to nebude mít vliv.
Zvídavost kakariků je veliká. Jde jen o to zda si to korely nechají líbit.
Většinou ano, ale najde se jedinec který bude svoje hnízdo bránit.
S andulkami většinou korely problém nemají, nechají se od andulek i vyhnat.
Když ale hnízdí andulka a kakariki, většinou problémy jsou.
Já to již nezkouším, měl jsem kakarika co nejdříve zabil zebřičky a pak dvě andulky.
Seděl vedle ní na bydle a najednou jí vzal za hlavu a ta jen spadla na zem.
Jiný pár s nimi hnízdil, ale rozhazoval jim hnízda.
Jestli se pustíte do zkoušení, tak hlídat může to být nepříjemné.
Hodně štěstí.
Rozhodně to zkoušet nebudu radši je dam zvlášť abych toho pak nelitovala. Děkuji moc