Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2017 10:19
zbosace

XXX.XXX.18.239

Prvý škorec už obsadil dieru v starom orechu, je sám. Spoločnosť mu robí párik záhradných hrdliciek a dve bláznivé vevericky sršiace energiou. Bezhlavo pobehujuce medzi starým orechom a vysokými starými smrekmi predvádzajú niečo čo som ešte nevidel. Zhadzovali sa z asi 7-8 metrovej výšky rovno na dlazdeny chodník medzi chodcov. Ešte cez víkend nebolo vidieť ani jednu kavku a dnes je obsadený každý komín v meste. Aj havrani v mestskom parku už koncertuju a oznamujú že jar sa naozaj blíži...

serge

22.2.2017 12:43
serge

XXX.XXX.101.137

Veru, aj myšky už vyliezajú...

22.2.2017 15:49
york

XXX.XXX.89.198

Prý už jsou někde slyšet skřivani, byl viděn hřivnáč, snad už i čáp a pár špačků, já z toho všeho zatím neviděl ani brko.

22.2.2017 18:07
zbosace

XXX.XXX.18.239

Škovranka som počul v sobotu ale nevidel som ho lebo bolo hmlisto. Zato v nedeľu bola perfektná viditeľnosť a od rána som napočítal dvanásť krdlov divých husi letiacich ponad Váh od Piešťan smer TN. Hrivnaky zatiaľ žiadne. Taká zaujímavosť, zimovali tu dve samičky zltochvosta- rehka domového. Aj cez tie mrazy hľadali v skládke paliet niečo do zobaka a nejavili známky zlého zdravotného stavu a teraz ich niet.

22.2.2017 18:20
basovnik

XXX.XXX.11.20

york napsal(a):
Prý už jsou někde slyšet skřivani, byl viděn hřivnáč, snad už i čáp a pár špačků, já z toho všeho zatím neviděl ani brko.

Jaro už pomalu klepe na dveře...
Ptáci se začínají vracet na svá hnízdiště.
Sledujte oblohu nad sebou.
Ornitologické stránky:
http://birds.cz/avif/obs_new.php
Pokud se zajímáte konkrétně o nějaký ptačí druh, vyberte si jej v Pozorování: a vyberte konkrétní ptačí druh.
Přeji všem hezký příchod jara.

24.2.2017 17:02
raduz

XXX.XXX.117.6

24.2.2017 17:03
raduz

XXX.XXX.117.6

Postupně se začala slétat celá banda..v pondělí cca 15kusů...

Přidejte reakci

Přidat smajlík