Chov ve společné voliéře

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.2.2017 15:56
Jakub Philip

XXX.XXX.3.82

Dobrý den jsem začínající chovatel exotů. Mám 4 páry andulek,1 pár kakariků červenočelých
.Chtěl bych se zeptat zkušenějších chovatelů jestli podle vás to bude či nebude dělat dobrotu. Na konci léta jsem měl ve voliéře kakariki, andulky, holoubky diamantové a korelu kterou jsem dostal od kamaráda (potřeboval se jí prostě zbavit).Ptáci se navzájem tolerují protože je voliera dost velká. Co myslíte je to dobré složení voliéry ?¨

Děkuji za odpovědi.

23.2.2017 16:45
simacek123

XXX.XXX.142.1

Jakub Philip napsal(a):
Dobrý den jsem začínající chovatel exotů. Mám 4 páry andulek,1 pár kakariků červenočelých
.Chtěl bych se zeptat zkušenějších chovatelů jestli podle vás to bude či nebude dělat dobrotu. Na konci léta jsem měl ve voliéře kakariki, andulky, holoubky diamantové a korelu kterou jsem dostal od kamaráda (potřeboval se jí prostě zbavit).Ptáci se navzájem tolerují protože je voliera dost velká. Co myslíte je to dobré složení voliéry ?¨

Děkuji za odpovědi.

Není, a ani nevim jak velkou mas tu voliéru, nekteri si mysli ze trimetrova voliéra je velka? jak pro co.Dohromady muzes dat tak maximalne korely s andulama.

23.2.2017 17:28
myotis

XXX.XXX.90.48

Dobrý den, já druhové složení, jak píšete, mám pohromadě a úspěšně se mi i množí, ale mám 3 metrovou voliéru s 5 metrovým záletem.
Holoubky jsem tam měl také, mladé odchovali, ale v průběhu sezóny jim andulky a kakariky ničily hnízdo i vejce, takže holoubky dát určitě jinam.

23.2.2017 18:11
Jakub Philip

XXX.XXX.3.82

Takovouhle mám voliéru je udělaná ze starého chlíva. Venkovní výlet je asi 2m dlouhý a 70cm široký zálet je asi 4m dlouhý a 2m široký. Budka na fotce tam už není tu jsem uklidil jinam.

breta

23.2.2017 18:14
breta

XXX.XXX.91.10

Ve chlive nemate spatmou vlhkost?

23.2.2017 18:19
Jakub Philip

XXX.XXX.3.82

Právě že ne. Po celý rok (až na zimu, a to ptáky dávám dovnitř ) se nechávají otevřená okna a dveře.

10.3.2017 07:27
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

Jakub Philip napsal(a):
Právě že ne. Po celý rok (až na zimu, a to ptáky dávám dovnitř ) se nechávají otevřená okna a dveře.

Tieto andulky http://www.youtube.com/watch?v=bhL4YvB5zjI zahniezdia podľa konkrétne aktuálnej jari v mesiaci marec až máj. Po zahniezdení sú skutočne i vonku. Zimujú v netemperovanej ubikácii.

Přidejte reakci

Přidat smajlík