Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Meli

27.2.2017 23:38
Meli

XXX.XXX.73.100

Nechá se koupit Hýl bez dokladu a jaká je cena ?

Pbfaktor

28.2.2017 09:08
Pbfaktor

XXX.XXX.226.103

Meli napsal(a):

Hýl bez dokladu se dá koupit ale proč by jste to dělal? Na cenu to nemá vliv a případné odchovy legálně neprodáte.

Meli

28.2.2017 21:15
Meli

XXX.XXX.73.100

Bylo mi řečeno že se daj sehnat za pulku než s papíry sam nevim?

kikus

28.2.2017 21:21
kikus

XXX.XXX.129.111

Meli napsal(a):

Pane já ich zháňam už dlhšiu dobu, som ochotná cenu akceptovať, a o vtáky mám záujem s papiermi, ak niekto má mám vážny záujem.

28.2.2017 21:49
hzp

XXX.XXX.83.72

Meli napsal(a):

Hm za půlku. A kolik máte připraveno na případnou pokutu?

Meli

28.2.2017 21:50
Meli

XXX.XXX.73.100

Přemnoženej chráněnej krahujec jich sežere stovky tak k čemu mám mít Hýla s papíry?

28.2.2017 22:03
hzp

XXX.XXX.83.72

Třeba k tomu, aby byla dodržena dikce zákona?

Meli

28.2.2017 22:50
Meli

XXX.XXX.73.100

Asi máte pravdu.

28.2.2017 23:02
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Zákony na nás prdí, chcípne labuť a vybijí nám celé chovy i kdyby byly zdravé do 3km okolo.

28.2.2017 23:06
valapka

XXX.XXX.130.148

V Holandsku kľudne nakúpite, treba si urobit vylet. Klasika mne ponúkli 200€ par 2016, ponuka z februára 2017, hnedý pastel 275€ par, ak su stepaky na zlte, stoja o nieco viac.
Da sa vybrať a ponuka slušná, samozrejme za špičkové krasne velke kusy môžu a aj su občas ceny vyššie. Záleží na vas, co vyberiete. Ja mam od Alex sterken, Holanďan, vtáky pekne, robia mi radost, vsetky kruzkovane a prehlásenie o pôvode od majiteľa.
Uz mi krasne spievajú, tak skusime tento rok, ci sa podarí nejaký odchov. Mam len 2 pary, hnedý pastel step na zlte a druhy par žltý hnedý pastel.

28.2.2017 23:21
otec_vojtika

XXX.XXX.118.212

Moje 82 letá matka mi volala, že šla v Ostravě z bytu vysypat koš do popelnice a tam ji nějaký krásně barevný pták vrazil do nohy a leží na zemi a vydává zvuky. Řekl jsem jí ať ho zvedne ze země a vezme do bytu, že se na něj prijedeme podívat. Když jsem se jí ptal jak vypadá, tak mi rekla, že má červené bricho a je velký asi jako kos. Uvažoval jsem co by to mohlo být a vzal klec a vyrazil se synem pro něj. V koši byl úplně mokrý a vyčerpaný hýl. Dal jsem ho do klece, tu postavil na topení a dal mu krmení pro astrildy. Za chvíli uschnul a dal se do žrádla. Kroužek neměl. Večer jsem ho prevezl domů a dal jej opět do teplé místnosti. Nádherný pták. Ráno jsem jej šel zkontrolovat a byl mrtvý. Buď jsem udělal někde školáckou chybu (v kleci porad poskakoval nahoru a narážel do drátů, neznal to, měl jsem asi vrch klece prikrýt papírem) nebo neustál to nachlazení a vyčerpání.

Meli

28.2.2017 23:22
Meli

XXX.XXX.73.100

Dík za odpověd ad se daří odchov a mějte z něj radost.

28.2.2017 23:25
smidla

XXX.XXX.199.215

otec_vojtika napsal(a):
Moje 82 letá matka mi volala, že šla v Ostravě z bytu vysypat koš do popelnice a tam ji nějaký krásně barevný pták vrazil do nohy a leží na zemi a vydává zvuky. Řekl jsem jí ať ho zvedne ze země a vezme do bytu, že se na něj prijedeme podívat. Když jsem se jí ptal jak vypadá, tak mi rekla, že má červené bricho a je velký asi jako kos. Uvažoval jsem co by to mohlo být a vzal klec a vyrazil se synem pro něj. V koši byl úplně mokrý a vyčerpaný hýl. Dal jsem ho do klece, tu postavil na topení a dal mu krmení pro astrildy. Za chvíli uschnul a dal se do žrádla. Kroužek neměl. Večer jsem ho prevezl domů a dal jej opět do teplé místnosti. Nádherný pták. Ráno jsem jej šel zkontrolovat a byl mrtvý. Buď jsem udělal někde školáckou chybu (v kleci porad poskakoval nahoru a narážel do drátů, neznal to, měl jsem asi vrch klece prikrýt papírem) nebo neustál to nachlazení a vyčerpání.

Dobry den,

casto se mluvi o stresu z odchytu. Nejak konkretne se to jmenuje, ale to si nemuzu vzpomenout. Kdyby jste ho pustil po nakrmeni, nejspis by jeste zil ;)

S pozdravem smidla.eu.

Meli

28.2.2017 23:27
Meli

XXX.XXX.73.100

Možná že to teplo nedělalo dobře náhlá změna ?

2.3.2017 20:44
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

Meli napsal(a):

Pre Meli, TV Makríza/Narkóza od 0:37; Preskočte dotazník na reklamu stlačením "TERAZ NIE"
http://videoarchiv.markiza.sk/video/televizne-noviny/televizne-noviny/59883_televizne-noviny.

2.3.2017 20:56
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

smidla napsal(a):
Dobry den,

casto se mluvi o stresu z odchytu. Nejak konkretne se to jmenuje, ale to si nemuzu vzpomenout. Kdyby jste ho pustil po nakrmeni, nejspis by jeste zil ;)

S pozdravem smidla.eu.

Pane, kdysi kolem roku 1969i později jsem nachytal mnoho hýlů. Měl je v kleci i ve voliéře. Dokonce i zahnízdili, ale neodchovali, neměli hmyz. Na rozdíl od mnohých jiných pěnkavovitých mimo čížka nejrychleji zkrotli. Za necelý měsíc se chovali, jako by byli v kleci žili odjakživa. Můžete mně to vyvrátit. Jen dodám, že dva páry ve vouiéře znamenaly smrt jednoho samce.

2.3.2017 23:08
smidla

XXX.XXX.199.215

Moudivláček napsal(a):
Pane, kdysi kolem roku 1969i později jsem nachytal mnoho hýlů. Měl je v kleci i ve voliéře. Dokonce i zahnízdili, ale neodchovali, neměli hmyz. Na rozdíl od mnohých jiných pěnkavovitých mimo čížka nejrychleji zkrotli. Za necelý měsíc se chovali, jako by byli v kleci žili odjakživa. Můžete mně to vyvrátit. Jen dodám, že dva páry ve vouiéře znamenaly smrt jednoho samce.

Dobry vecer,

cizba byla velmi hojna a tim spise u slovanu. Ostatne jak jinak by se dostali ptaci do nasich volier nez prapuvodnim odchytem a rozmnozenim?

Konkretne u Hylu obecnych se zminuji dva hlavni problemy. Dychaci a kokcidioza. Zatimco s dychacimi problemy ptak vydrzi pomerne dlouho, u kokcidiozy je konec velmi rychly.

Stres volne zijicich zvirat po odchyceni je neoddiskutovatelny. A jelikoz pricin uhynu muze byt daleko vice, berte to prosim pouze jako jednu z variant.

S pozdravem smidla.eu

P.S.: Nahodou uz hyly v drzeni nemate?

3.3.2017 09:10
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Kdo má zájem o hýly, ti se docela pravidelně prodávají na podzimní výstavě kanárů v Kníničkách.

3.3.2017 09:32
otec_vojtika

XXX.XXX.53.212

rastislavmpavelka napsal(a):
Pre Meli, TV Makríza/Narkóza od 0:37; Preskočte dotazník na reklamu stlačením "TERAZ NIE"
http://videoarchiv.markiza.sk/video/televizne-noviny/televizne-noviny/59883_televizne-noviny.

Přehrál jsem si ten odkaz a byla tam i ještě jedna zajimavá zpráva a to, že Slovenská rodina (tmavé pleti) z Vrablou obrala švédský sociální systém o 1 milion EUR. Nejsou někde uvedeny podrobnosti jak se to dělá ? To jsou prachy na které se musí někde pracovat i více než 25 let.

Meli

3.3.2017 22:41
Meli

XXX.XXX.73.100

Jakou máte zkušenost s velikostí klece pro jeden pár Hýlu děkuji.

4.3.2017 11:03
stepka

XXX.XXX.225.10

Meli napsal(a):
Přemnoženej chráněnej krahujec jich sežere stovky tak k čemu mám mít Hýla s papíry?

Ty máš taky dost

Přidejte reakci

Přidat smajlík